Hol voltak a díjazottak?

Pozsony. Ritkaság, ha sikerül valamennyi díjazottat üdvözölni egy-egy év végi ankét eredményhirdetésén, legtöbbször mindig akad néhány hiányzó. Szombaton azonban különösen sokan maradtak távol a honi kosárlabda szövetség idei díjátadó ünnepségéről.

Pozsony. Ritkaság, ha sikerül valamennyi díjazottat üdvözölni egy-egy év végi ankét eredményhirdetésén, legtöbbször mindig akad néhány hiányzó. Szombaton azonban különösen sokan maradtak távol a honi kosárlabda szövetség idei díjátadó ünnepségéről. A tíz legjobb férfi közül mindössze ketten (!), s ugyanennyi nőből csak négyen tisztelték meg jelenlétükkel a résztvevőket. Hiányos volt a többi kategória legjobbjainak mezőnye is, csupán a játékvezetők jöttek el mindnyájan. Az még a jobbik eset, ha valaki küld maga helyett képviselőt, mert komoly ok miatt van más elfoglaltsága, de az már igazán furcsa, ha a jutalmazásra meghívott sportoló, edző vagy sportvezető életjelt sem ad magáról. Sajnos, ilyenekből is akadt jócskán példa. Nem csoda hát, hogy egy-egy név elhangzásakor az keltette a legnagyobb feltűnést a teremben, hogy megjelenik-e az illető a pódiumon. És bizony sokszor nem volt kit üdvözölnie a műsorvezetőnek! ĺgy aztán törheti a fejét a sportág vezérkara, hogy mit kezd a hagyományosan ünnepek közti eredményhirdetés folytatásával. (jmk)

ANKÉTLAPOK

Az Év kosarasa – nők: 1. Alena Kováčová (GYSEV/Ru-žomberok, első volt 1999-ben és 2001-ben is) 360, 2. Zuzana Žirková (GYSEV/ Brno) 345, 3. Iveta Bieliková (Ru-žomberok) 251... 17. Safarit Katalin (Charleroi) 12... 21-22. Nagy Ágnes (Delta Košice) 5; férfiak: 1. Martin Rančík (Miláno, tavaly is ő volt a legjobb) 312, 2. Andrej Lukjanec (Pezinok) 218, 3. Marek Andruška (Wroclaw) 199. Legjobb edzők – férfiak: 1. Ľubomír Urban (válogatott), nők: 1. Natália Hejková (Ružomberok), 2. Peter Kováčik (válogatott). Legjobb játékvezető: Petr Sudek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?