Hol folytatja Pinte?

Somorja/Pozsony. Pinte Attila a napokban tért haza végleg Athénból, miután a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kimondta klubjának, a Panioniosznak a szerző-désszegését.

Somorja/Pozsony. Pinte Attila a napokban tért haza végleg Athénból, miután a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kimondta klubjának, a Panioniosznak a szerző-désszegését. Mint ismeretes, a Panioniosz egyoldalúan módosítani kívánta a válogatott középpályás szerződését, ám ebbe természetesen nem egyezett bele, inkább panaszt tett a FIFA-nál. Ennek köszönhetően már szabadon igazolható, igaz, csupán kölcsönbe vehető, egészen 2003. június 30-ig. Pintét ingyen adhatja tovább a Panioniosz (az új csapatnak csupán a játékossal kell egyezségre jutnia), ráadásul úgy, hogy a vevőnek a nyáron opciós joga lesz a futballista megvételére. A Nemzeti Sport szerint több külföldi csapat mellett az NB I sereghajtója, a Kispest is szeretettel várná Pinte Attilát, akinek visszatérése elől még a Ferencváros sem zárkózott el teljesen.

Tegnap este felhívtuk a válogatott középpályást, aki a következőket nyilatkozta lapunknak: „Egy biztos, Görögországban már befejeztem! Eddig még senkivel sem tárgyaltam, egyelőre csapatot keresek. Szerintem egy héten belül eldől, hol folytatom...” (NS, zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?