Hiányoztak a lányok

Pozsony. Elégedetten tért vissza az egyesült arab emírségekbeli 20 éven aluli korosztályos labdarúgó világbajnokságról a szlovák válogatott. Bár a legjobb nyolcba nem sikerült bejutniuk (Brazília ellen hosszabbításban kapott góllal maradtak alul), a kitűzött célt elérték, továbbjutottak a csoportjukból.

Pozsony. Elégedetten tért vissza az egyesült arab emírségekbeli 20 éven aluli korosztályos labdarúgó világbajnokságról a szlovák válogatott. Bár a legjobb nyolcba nem sikerült bejutniuk (Brazília ellen hosszabbításban kapott góllal maradtak alul), a kitűzött célt elérték, továbbjutottak a csoportjukból. Pozsonyba érkezésük után hamar szétszéledt a csapat, senkinek sem volt kedve az ünneplésre, annál is inkább, mivel a társaságot a tollforgatók mellett a barátnők is izgatottan várták. „Két hét együttlét után már nagyon vártuk a hazaérkezést, leginkább a családok és a lányok hiányoztak. Arrafelé ritkán látni olyan nőt, akinek ne volna elfedve az arca” – mondta Filip Šebo, az Inter labdarúgója, vendégeskedik és épp a kanárik ellen szerzet góljával hívta fel magára a figyelmet. „Elégedett vagyok a teljesítményemmel, szerintem az egész csapat jól játszott, nem okoztunk csalódást. Külön öröm számomra, hogy Brazília ellen gólt is sikerült fejelnem, ez mindenképpen egy óriási emlék marad. Most viszont pihenni szeretnék, megemészteni a rengeteg élményt” – mondta a fiatal játékos, aki már ajánlatokat is kapott, de konkrétumokat még nem akar elárulni.

Peter Polák edző, akit a vb előtt többen kritizáltak a keret összeállítása miatt, nyugodtan válaszolgatott az újságírók kérdéseire. „A legnagyobb gondot a sérülések és a betegségek okozták, többször rögtönöznünk kellett, de szerencsére legtöbben hozták a formájukat. Kár, hogy nem sikerült a csoda, de azt el kell ismernünk, Brazília a világ egyik legjobbja, így az is siker, hogy lépést tudtunk velük tartani.” A kiesést jelentő gól leginkább Juraj Halenárt bosszantja: „Sokáig rémálom marad az a pillanat, vártam, hogy a labda megpattanjon, sajnos megcsúszott a füvön és meg sem állt a kapuig. Kell egy kis idő, amíg megbirkózom az érzéssel, de az élet megy tovább.”

Peter Kostoláni, az FC Nitra játékosa, aki jelenleg Bacsfán vendégszerepel, a szállodájuk előtti tobogánra gondol vissza legszívesebben. „Ekkora csúszdát még életemben nem láttam, az egész csapatnak nagy élmény volt kipróbálni. Persze Dubai is gyönyörű, rengeteg felhőkarcolóval, modern épülettel. Úgy érzem, nem okoztam csalódást, teljesítettem az elvárásokat. Természetesen nekem is a brazilok elleni meccs marad meg az emlékeimben. Leírhatatlan érzés volt nézni, ahogy örülnek a továbbjutásnak, hiszen akár mi is a helyükön lehettünk volna. Kár, hogy azt a hét percet nem sikerült kihúznunk” – mondta Kostoláni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?