Hiányoznak a gólvágók

Pozsony.

Pozsony. A szlovák jégkorong-válogatott a szurkolókkal közösen vonatozik ma Kassára, ahol 17.00-tól Finnországgal játszik felkészülési mérkőzést.

Nem mindennapi akcióval kedveskedik ma a szlovák jégkorong-válogatott a drukkereknek: a kassai, Finnország elleni felkészülési mérkőzésre szurkolói vonattal utazik el a csapat. A pozsonyi főpályaudvarról fél tízkor induló különvonatra Trencsénben, Zsolnán és Liptószentmiklóson is fel lehet szállni, a jegy egyúttal a meccsre és a hazaútra is szól. Menet közben pedig lehetőség lesz autogramot szerezni és fényképezkedni a hokisokkal.

A szlovák jégkorongozókra rá is fér néhány biztató szó, a svájciak elleni két múlt heti meccset ugyanis elveszítette (1:2, 0:3) Zdeno Cíger szövetségi kapitány csapata. „Egyszerűen kell játszanunk a védelemben, elöl pedig jobban benyomulni a kapus elé, gyakrabban beütni a korongot a támadóharmadba, és többször kapura lőni. Nincsenek vérbeli gólvágóink, így kollektíven kell játszanunk, minimális hibaszázalékkal és fegyelmezetten” – jelentette ki a 46 éves szakember, hozzátéve, az NHL-ben a playoffot rosszul kezdő Chicago hokisainak, Richard Pániknak és Tomáš Jurčónak a vb-szereplésére még mutatkozik némi esély. (A Blackhawks harmadik szlovák játékosa, Marián Hossa már korábban lemondta a részvételt.)

„Sajnálom, hogy Michel Miklík nem lehet velünk, de pénteken még egy meccset le kell játszania finn klubcsapatában, mely a harmadik helyért küzd. De ez van, most csak Dávid Skokan és a kapus Ján Laco csatlakozott hozzánk Chomutovból” – tette hozzá Cíger.

A szlovákok a mai találkozó után pénteken Pozsonyban is megmérkőznek a finnekkel. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?