Hiába villogott elöl Sani

Somorja. Kiismerhetetlenné válik lassan a mostantól már túlzás nélkül a bombabiztos kieső(jelölt)nek számító bacsfai legénység.

Somorja. Kiismerhetetlenné válik lassan a mostantól már túlzás nélkül a bombabiztos kieső(jelölt)nek számító bacsfai legénység. A nagyszombati tartalékok elleni meccset megelőző 10 fordulón át lőtt 2, illetőleg bekapott 16 gól azt sejtette, tulajdonképpen nincs baj a védelemmel, egész egyszerűen kellene egy vagy két gólerős támadó, s minden megváltozna. Erre mi történik? Lő hármat a csapat, és négyet kap... Mit szóljunk ehhez? Mintha a bekkek saját csatártársaikkal szeretnének kibabrálni, amint gólt lő Sani (a nigeri légiós csatár volt a hazaiak legjobbja), máris előzékenyen felkínálnak az ellenfélnek egy-egy ziccert. Nem szabad megfeledkezni azért Róbert Paldan edző felelősségéről sem. Sokan már jó ideje tudják: a balhátvéd Bočko nem a kezdőcsapatba való. Rájön erre lassan a tréner is. A gyors és bivalyerős riválisa mellett csak álmélkodó Bočkóról játszi könnyedséggel rúg két gólt Molnár, és így két vezetést követően kétszer is egyenlíthet az ellenfél. Lecseréli őt Paldan, de mit csinál még a „bölcs” tréner? A 25. percben, 2:2-nél érthetetlenül három poszton változtat. Ez a momentum igazolta: teljes a káosz Paldan fejében – a fiatal tréner ugyan elvitathatatlanul remek erőnléti edző, de pocsék „meccskaucsoló”, mert nem annyira rossz már most ez a bacsfai csapat (Sanival, Sokollal, Horkýval megerősödve), hogy három gólt löve (500 percnyi gólcsend után) odahaza kapjon ki egy másik kiesőjelölttől! Nem csodálkoznánk, ha ezt a sorsdöntő vereséget az edző nyakába varrrnák és sor kerülne a trénermenesztésre. Még akkor is, ha ezzel a vereséggel jelenleg úgy tűnik, hogy a kiesőjelöltek hatosfogatában utolsóként, egyetlen nyeretlenként dekkoló bacsfaiakat már semmi és senki sem mentheti meg a kieséstől. De ettől persze még az élet megy tovább... A bacsfai foci is?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?