Hétvége az NB II.-ben

KELETI CSOPORT: ESMTK-Szolnok 0:0, BKV Előre-Baktalórántháza 3:0, Bőcs-Makó 3:1, Vác-Cegléd 2:2, Jászberény-Kazincbarcika 0:0, Tököl-Vecsés 0:0, Békéscsaba-Debreceni VSC II 1:3, Ferencváros-MTK II 0:0. Az élcsoport állása: 1. Bőcs 25, 2. Ferencváros 23 .

NYUGATI CSOPORT: Felcsút Barcs 2:0, Gyirmót-Győr II 4:1, Százhalombatta-Kaposvölgye 0:1, Dunaújváros-Pécs 1:0, Kozármisleny Ajka 1:1, Integrál DAC-Baja 1:2, ZTE II-Budaörs 8:1. A Pápa-Tatabánya meccs lapzárta után ért véget. Az élcsoport: 1. Gyirmót 22, 2. Pécs 19,

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?