Hetedszer a vásárúti Polgármester-kupáért

birkózás
Vásárút/Nyárasd. |

Szombaton immár hetedik alkalommal csatáznak a birkózók a nyárasdi sportcsarnokban a vásárúti polgármester kupájáért.

„A Polgármester-kupa névre keresztelt nemzetközi kötöttfogású tornánkon az előzetes nevezések alapján Ausztria, Csehország, Dánia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Moldávia, Románia, Szerbia, Ukrajna és Szlovákia klubjainak képviseletében közel kétszázhetven versenyző küzd a győzelemért. Viadalunkra, valamint az őszi megmérettetésekre nagy erőbedobással készültünk, augusztusban Káptalanfüreden edzőtáboroztunk. Az előjelek azt sugallják: ezúttal is monstre torna lesz a javából” – tájékoztatott külföldön is népszerű rendezvényükről id. Soós Tamás, a vásárúti birkózóklub elnöke, főszervező. Megtudtuk, a súlycsoportok győzteseit serleggel, dobogós helyezettjeit éremmel, a csapatverseny első hat helyezettjét kupával jutalmazzák. A csapatversenyben elsőséget szerzett alakulat pedig a vásárúti polgármester kupáját kapja.

Az előző kiírásokat a hazaiak nyerték. Vajon folytatódik-e a győzelmi sorozat? „A nagy konkurenciára való tekintettel nehéz feladatnak ígérkezik ismét otthon tartani a serleget. Sok tehetséges, immár címeres mezt is viselő birkózónk van, hat-hét aranyéremmel, csapatversenyben minimum dobogós helyezéssel számolok. Meglepetést is tartogatunk, tornánkra illusztris vendégeket várunk” – latolgatta a vendéglátók esélyeit, jelezte az egykori kiválóságok felbukkanását id. Soós Tamás. A látványosnak, színvonalasnak ígérkező szőnyegcsaták délelőtt tíz órakor kezdődnek, a belépés díjtalan.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?