Havlík a vb-trónon

Pozsony.

Pozsony. Elégedetten zárhatják a 2003-as évet a Szlovák Testépítő és Erőemelő Szövetség (SAKST) vezetői, versenyzői, hiszen idén a felnőtt és junior kategóriákban összesen 26 érmet, ebből öt aranyat sikerült összegyűjteniük, „Akárhogy is számolom, Szlovákiában mi vagyunk a legeredményesebb sportszövetség, mert ennyi érmet senki más nem szerzett. Világméretekben talán már csak az Egyesült Államok csapata előz meg minket, de ha ilyen iramban folytatjuk az előrenyomulást, nemsokára átvesszük tőlük az elsőséget. S ami a testépítésben nem lebecsülendő: mindezt az utóbbi években doppingvétség nélkül értük el” – értékelt Michal Čapla, szövetség elnöke.

A bombayi testépítő-világbajnokság doppingellenőrzéseinek kiértékelése után a 85 kilósok között utólagosan Štefan Havlíkot hirdették ki győztesnek, mert az előtte végzők tiltott szert használtak. Ugyanilyen okból lépett egy hellyel előrébb a nők 52 kg-os versenyében Aurélia Grožajová, s lett vb-második.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?