Hatásos volt az egyszerű futball

Bodrogszerdahely |

<p>Már a pontvadászat nyitányát megelőzően kinyilvánították a tőketerebesi területi bajnokság I. osztálya őszi éllovasának tisztségviselői: megpályázzák az elsőséget.</p>

A zömmel saját nevelésű, a IV. ifiligában edződött fiatalok alkotta játékoskeretet két új szerzeménnyel, Krókusszal (Zempinske Hradište) és Beňóval (Brehov) erősítették meg, és meghosszabbították Szabó (Malý Kamenec) vendégjátékát.

Jó rajtot vett a Király István játékosedző vezette kollektíva, mely az elvárásoknak megfelelően elfoglalta a legeredményesebb csapatot megillető helyet a tabellán, és hét pont előnnyel zárta a bajnokság első felét. „Az első hat meccset megnyertük, a hetedik fordulóban idegenben a zemplénhardicsaiak vetettek véget parádés sorozatunknak. Megtorpantunk. A tizedik körben hazai pályán buktunk el, egy héttel később a lelesziektől is kikaptunk. Ezeken a párharcokon elpártolt tőlünk a szerencse. Aztán hamar kilábaltunk a hullámvölgyből, és favorithoz méltó produkcióval zártuk a szezont” – elevenítette fel az értékelt időszak legemlékezetesebb momentumait Takács József klubelnök.

Véleménye szerint a listavezető labdarúgói elsősorban az Úpor (4:2), Vojčice (5:2) és a királyhelmeciek elleni (4:1) idegenbeli találkozón nyújtották tudásuk legjavát. Az egyének közül pedig Nagy Attila, Pavol Mička, Varga Tamás, Erik Krókus és Kázmér Roland (idény közben visszatért Királyhelmecre) teljesítményét dicsérte. Ősszel csupán három alkalommal állt csatasorba a sikerkovács, Király István. „Akkor avatkoztam játékba, amikor úgy éreztem, hogy taktikai utasításaimmal, tanácsaimmal, buzdításommal a kispadról már nem lehettem eredményes. Egyébként technikailag jól képzett védenceim taktikai fegyelmezettségüknek, kiváló erőnlétüknek köszönhetően, egyszerű futballal múlták felül riválisaikat” – summázta tapasztalatait a tréner. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?