Harsányi góllal zárta az őszt

<p>Harsányi Zoltán szerezte az újonc Myjava találatát az őszi zárófordulóban Eperjesen. A 25 éves csatár – ismét csereként beállva – éles szögből, a kapus lábai között lőtt a hálóba. Ez volt a pécsiektől kölcsönvett támadó harmadik gólja a bajnokságban. A Spartak játékosát faggattuk.</p>

SZABÓ ZOLTÁN

Hogyan esett a gólja?

A tizenhatos sarkánál kaptam a labdát, egy hátvédet kicseleztem, s mivel éles szögben álltam a kapuval szemben, spiccel meglőttem a labdát, amely a kapus lábai között a hálóban kötött ki. Kár, hogy ez csak a szépítésre volt elég, mert 2:1-re kikaptunk.

Nem volt csalódott, hogy az eperjesi bajnokin ismét csak csereként jutott szóhoz?

Ezen nem érdemes rágódni, az edző dönti el, hogy ki kap helyet a kezdőcsapatban. Persze senki sem ül szívesen a cserepadon. Amikor szóhoz jutok, igyekszem meghálálni a bizalmat.

Az őszi három találata közül melyik volt a legszebb?

Egyértelműen a Slovan elleni, amikor pazar emeléssel találtam Putnocký kapujába. De a kassaiaknak fejelt gólom sem volt csúnya, ráadásul nekik a kupában is betaláltam.

Pécsett vagy Myjaván fog tavasszal futballozni?

Ezt még én sem tudom. A mecsekiek május végéig adtak kölcsön, de a megállapodás alapján januárban visszahívhatnak. Egyébként nagyon jól érzem magam a Spartaknál, ahol a vezetőség gondoskodik arról, hogy nekünk csak a futballra kelljen összpontosítanunk. A dunaszerdahelyi tapasztalok után eleinte furcsa is volt, hogy itt mindig pontosan kapjuk a fizetést…

Pénteken a Nemzeti Sport internetes oldalán megjelent, hogy pécsiek azzal számolnak, velük kezdi meg a téli felkészülést.

Feleki Attila, a mecsekiek klubigazgatója felhívott, s közölte, hogy hamarosan pontosítja, mikor kezdődik az alapozás. A SITA hírügynökség azonban rosszul fordította le a magyar portál hírét, s azt hozta le, hogy az erdőhátiak nem számítanak rám tavasszal. Rögtön hívott a myjavai klubelnök, hogy ez mit akar jelenteni, hiszen szeretnék, ha legalább május végéig maradnék. Abban egyeztünk meg, hogy a héten leülünk a Spartak első emberével. Mivel a pécsiekhez érvényes szerződés köt, ha a télen visszahívnak, akkor vissza kell mennem. Ha csak a két klub nem egyezik meg másként…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?