Három pozsonyi siker

Gomelj. A pozsonyi Slovan győzelmével ért véget a fehéroroszországi városban az idei jégkorong Kontinentális Kupa.

Gomelj. A pozsonyi Slovan győzelmével ért véget a fehéroroszországi városban az idei jégkorong Kontinentális Kupa. Az égszínkékek az N-csoportban előbb a fehérorosz Minszk ellen nyertek 3:2-re (a gólt az utolsó másodpercekben ütötték), majd szombaton, második mérkőzésükön az orosz Cserepovec 5:3-as legyőzésével kerültek a tegnap esti döntőbe, ahol a hazai csapattal találkoztak, s biztosan nyertek (már a második harmad után eldőlt az elsőség sorsa).

SLOVAN–GOMELJ 6:2 (2:0, 2:0, 2:2). Gólütők: Pavlas (16., 30., 48.), Pavličko (19.), Višňovský (24.), Školiak (41.), illetve Brizgalov (42.), Valuj (44.). A Slovan a következő összeállításban játszott: Rybár–Pavlas, Špila, Pavličko, Tabaček, Vlk, Jendek–Školiak, Halaj, Cíger–Kuľ-ha, Hujsa, Biermann–Višňovský, Jánoš. Mindkét együttes óvatosan kezdett, jobbára csak védekezett. Az első harmad végén aztán rákapcsoltak a pozsonyiak, s a hazai közönség nagy bánatára kétgólos előnyre tettek szert. A második játékrészben is nagy fölényben hokizott a Slovan, s tovább növelte előnyét. A mezőny kimagaslóan legjobb játékosa Pavlas volt, aki hibátlanul védekezett, s a kapura is igen veszélyes volt.

A szombati csoportmérkőzéseken, N-csoport: Slovan–Cserepovec 5:3 (1:2, 4:0, 0:1). G.: Višňovský (16.), Jánoš (24.), Kuľha (34., 37.),Cíger (40.), ill. Kaljuzsnij (3.). Bezdrukov (19.), Kuznyecov (50.). A csoport végeredménye: 1. Slovan 4, 2. Cserepovec 2, 3. Minszk 0. M-csoport: Gomelj–Lugano 3:2. A csoport végeredménye: 1. Gomelj 4, 2. Lugano 2, 3. Rouen 0.

Az 5. helyért: Minszk–Rouen 5:0; a 3. helyért: Lugano–Cserepovec 2:1 – hosszabbítás után.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?