Három hazai aranyérem

Bős. Szombaton a birkózás csallóközi fellegvárában zajlott a felnőttek országos kötöttfogású egyéni bajnoksága, melyen 11 szlovákiai klub 52 versenyzője 7 súlycsoportban vetélkedett az érmekért.

Bős. Szombaton a birkózás csallóközi fellegvárában zajlott a felnőttek országos kötöttfogású egyéni bajnoksága, melyen 11 szlovákiai klub 52 versenyzője 7 súlycsoportban vetélkedett az érmekért. A szlovák alapiskola tornatermében elhelyezett szőnyegeken kiválóan szerepeltek a dél-szlovákiai (bősi, dunaszerdahelyi, gútai, somorjai) versenyzők, akik három bajnoki címet, összesen nyolc érmet, szereztek a viadalon. A 96 kg-osok mezőnyében a bősi Farkas testvérek, Csaba és Iván vívtak ádáz csatát az aranyéremért. Ezúttal a trencséni Dukla színeiben versenyző Csaba bizonyult jobbnak a vérpezsdítő fináléban. Érdekességnek számít, hogy a 60 kg-os súlycsoportban a csallóköziek háziversenyének voltak szemtanúi a nézők, az első négy helyen ugyanis bősiek és dunaszerdahelyiek végeztek. A fogásnem legjobbja, a bokasérüléssel bajlódó világbajnoki bronzérmes Bátky Attila csupán a nézőtérről szemlélte a társak párharcait.

„Hét érmet vártam a mieinktől, ám csupán hat lett belőle. Sebaj, a tervezett két bajnoki cím helyett ugyanis hármat szereztünk. A még csupán tizennyolc esztendős Buchinger Iván győzelmével ugyanis nem számoltam az esélylatolgatásnál. Nagy kár, hogy Soós Márió nem hozta formáját, tőle ugyanis aranyérmet vártam. Sikereinket hatványozza, hogy a csapatok versenyében is az élen végeztünk” – vonta meg a vendéglátók mérlegét Rákóczi András, a bősi klub elnök-főedzője. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?