Hapal: „A magyarok elleni meccs lehet a fontosabb”

Hamšík
Somorja |

Mind a két meccs fontos, de a magyarok elleni talán egy kicsit fontosabb, véli Pavel Hapal, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Horvátország és a Magyarország elleni Eb-selejtezők előtt.

„Mindig a soron következő meccsre koncentrálunk, nehéz kiválasztani egy kulcsmérkőzést. Lehet, hogy csak az utolsó fordulóban fog eldőlni, hogy ki jut tovább, de a mostani két találkozó is nagyon fontos – fogalmazott a szlovák nemzeti csapat mai gyülekezőjén Hapal. – De talán a magyarok elleni meccs fontosabb lehet, mert velük már egyszer játszottunk, és a győzelem vagy bizonyos körülmények között a döntetlen is előnyt biztosíthat nekünk. Viszont természetesen mindkét meccset meg akarjuk nyerni.”

Hapal hozzátette, a horvátok legyőzéséhez éppen a magyarok nyújthatnak segítséget. „A selejtezősorozat kezdete előtt olvastam a horvát edző nyilatkozatát, hogy ők a favoritok a csoportban, és a második helyért Wales és Szlovákia fog harcolni. A magyarokkal egyáltalán nem számoltak, és lám, a magyarok legyőzték őket. Mi is abból a budapesti meccsből akarunk kiindulni. A magyarok megmutatták, mi működhet ellenük” – mondta Hapal.

A szlovákok a legutóbbi fordulóban 5:1-re győztek Azerbajdzsánban, azon a találkozón több fiatal játékos is nagyon ígéretes teljesítményt nyújtott. „Az ottani játékunkra építhetünk, de azóta nagyon sok idő eltelt, egyelőre nem tudom, hogy pontosan milyen állapotban vannak a játékosok, néhányan kisebb sérüléssel bajlódnak. A kezdőcsapatról így még korai beszélni” – nyilatkozta a szlovák szövetségi kapitány.

A szlovákok pénteken Nagyszombatban Horvátországot fogadják, majd jövő hétfőn Budapesten lépnek pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?