Hamilton már Austinban világbajnok lehet

Szocsi |

<div>Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája már jövő vasárnap, az Egyesült Államok Nagydíján megvédheti Forma-1-es világbajnoki címét.</div><div>&nbsp;</div>

A 30 éves versenyző vasárnap megnyerte Szocsiban az Orosz Nagydíjat, s 66 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben a német Sebastian Vettel (Ferrari) előtt. A szintén mercedeses német Nico Rosberg - aki műszaki hiba miatt feladta az orosz GP-t - 73 ponttal van lemaradva tőle. Hamilton négy versennyel a szezon vége előtt, Austinban ismét világbajnok lehet, ha 75 ponttal többet szerez, mint Vettel. Hamilton világbajnok az Egyesült Államokban, ha    --------------------------------------------------    - megnyeri a futamot, míg Vettel legfeljebb harmadik.    - másodikként ér célba, Vettel legfeljebb hatodik, Rosberg pedig legfeljebb harmadik.    - harmadik lesz, Vettel legfeljebb hetedik, Rosberg pedig legfeljebb negyedik.    - a negyedik helyen végez, Vettel legfeljebb kilencedik, Rosberg pedig legfeljebb ötödik.    - ötödik lesz, Vettel legfeljebb tizedik, Rosberg pedig legfeljebb hatodik. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?