Halenár góljaira későn érkezet

Pozsony. Közel telt ház (7 800 néző) látta a listavezető Artmedia és az újabb bajnokesélyes babérjaira vadászó Slovan összecsapását. Jó kis meccs volt, Halenár-felvillanásokkal, többet lövő vendégekkel, kiváló szurkolói kulisszával.

Pozsony. Közel telt ház (7 800 néző) látta a listavezető Artmedia és az újabb bajnokesélyes babérjaira vadászó Slovan összecsapását. Jó kis meccs volt, Halenár-felvillanásokkal, többet lövő vendégekkel, kiváló szurkolói kulisszával. Utóbbi szavakat Vladimír Weiss, az Artmedia mestere is kiejtette a száján a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. „A színvonalas összecsapáson az első félidőben mi uraltuk a mezőnyt, szünet után az ellenfél támadott, de megőriztük előnyünket – folytatta, s elárulta védencei minden erőtartalékukat bevetették, hogy megmutathassák, mire képesek.

Ladislav Pecko, a Slovan vezetőedzője úgy vélte, hogy az első félidőben sem játszott rosszul csapata, csak elkövetett egy hibát a második gól előtt, s ez lóra ültette az ellenfelet. „Szünet után főleg a hazaiak térfelén futballoztunk. Kár, hogy nem sikerült korábban gólt elérnünk” – tette hozzá Pecko. Mert való igaz, amikor a Slovan a 83. percben szépített, és felzúgott a vendégszurkolói kórus hangja, izgalmas pillanatok vártak az Artmediára, fokozódó Slovan-rohamokkal. Az amúgy is izgalmas meccsen az Artmedia háromszor találta el a kaput, mindannyiszor Halenár. Először még Mucha hárította a helyezett, de nem túlságosan erős lövését. Másodszor egy szabadrúgást eresztett meg kapura, s a labda a lécről a gólvonal mögé vágódott. Szép találat volt! A második Halenár-gólhoz az egyik Slovan-védő ügyetlenkedése is hozzájárult, mert a labda így került a szélen elviharzó Artmedia-gólzsákhoz, aki a hosszú sarokba lőtt. Ekkor mondták többen a lelátón: vége a focinak. Szerencsére még volt játék, de a második félidőben már alacsonyabb színvonalú, mert a listavezető okosan őrizte előnyét, a Slovan meg csak a végén tudott szépíteni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?