Hagyományteremtés Nyitracsehiben

foci
Nyitracsehi |

A helyi sportpályán szombaton (kezdés 9.00) kerül sor az I. Kispályás Focitornára, amelyet a nyitracsehi FC rendez. 

Az erőpróba iránt tizenhárom csapat tanúsított érdeklődést. „Tavaly meghirdettük és lebonyolítottuk a nulladik kiírást, s mivel nagy érdeklődés kísérte az összecsapásokat, úgy döntöttünk, hogy hagyományt teremtünk. A tavalyi győztes Ivanka pri Nitre ugyan nem jelentkezett, de a mostani csapatok névsorát böngészve rangos csatákra van kilátás. Az alakulatokat két csoportba osztottuk, ahol mindeni mindenkivel megmérkőzik. A végén díjazzuk a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt is. Minden bizonnyal a tizenegyesrúgó versenybe is sokan bekapcsolódnak” – tájékoztatott Suba Krisztián szervező. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?