Gyurenka ült a KFC kispadjára

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSKomárom. Rendeződni látszik a labdarúgás helyzete Nyitra megye harmadik legnépesebb városában, Komáromban. A hétvégi rendkívüli közgyűlésen új vezetőséget választott a tagság, így némi megtorpanást követően folytatódhat a kemény munka a KFC-ben.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Komárom. Rendeződni látszik a labdarúgás helyzete Nyitra megye harmadik legnépesebb városában, Komáromban. A hétvégi rendkívüli közgyűlésen új vezetőséget választott a tagság, így némi megtorpanást követően folytatódhat a kemény munka a KFC-ben. „Mindannyian elhivatottságot érzünk a klub iránt. Szeretnénk, ha a régióbajnokságban szereplő felnőttcsapatunk továbbra is a mezőny élvonalában tartózkodna, és a többi alakulat is meghatározó szerepet játszana a bajnoki küzdelmek során. Remélem, hogy sikerül majd stabil anyagi hátteret teremteni labdarúgóinknak” – vázolta fel elképzeléseit Baráth György komáromi klubelnök, akit a tagság már korábban megerősített tisztségében.

A menedzseri-intézői feladatokat a jövőben Beke Sándor látja el, a violák kispadjára pedig a Selye János Gimnázium 39 éves tanára, az UEFA A edzői licenccel rendelkező Gyurenka István ülhet. Az eddigi szakvezető, Miloš Lintner nem fogadta el a vezetőség által kidolgozott új bérezési javaslatot, így távozott posztjáról.

„Egy idényen át régebben már irányítottam a felnőttek edzéseit, az utóbbi években azonban mindenekelőtt ifjúságiakkal foglalkoztam. Számomra szakmailag óriási kihívást jelent a mostani felkérés, és fokozott izgalommal tekintek a hamarosan induló tavaszi szezon elé – tájékoztatott Gyurenka István. – Hétfőn megkezdtük a felkészülést, hetente négy edzést vezénylek a fiúknak, szombaton pedig egy győri műfüves pályán a nagysurányiak ellen játszunk.”

Megtudtuk, hogy a komáromi labdarúgók közül Faragó Tamás és Bogyai Krisztián más csapatok felé kacsingat, Mészáros Ádám és Goran Antunovics iránt pedig a DAC érdeklődik. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?