Győzött a Győr Volgográdban

Volgográd |

<p>A Győri Audi ETO KC 26-24-re nyert az orosz Dinamo Volgográd otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének szombati nyitányán.</p>

Eredmény, középdöntő, II. csoport, 1. forduló:
Dinamo Volgográd (orosz) - Győri Audi ETO KC 24-26 (11-14)
----------------------------------------------------------

Remekül kezdett a Győr, 5-2-re elhúzott, majd egészen a félidő közepéig őrizte háromgólos előnyét. Ezután emberelőnybe került az orosz bajnok, és a 25. percben egyenlített (10-10). Azonos létszám mellett megint nem volt gond, és a szünetre visszaállt a korábbi különbség.
A második félidőben is főleg az ETO akarata érvényesült, amelynek még létszámhátrányban is sikerült kétszer betalálnia. Már 17-12-re is vezettek Görbiczék, ám az egyre agresszív és gyorsabb Dinamo felzárkózott, és - bár Konkoly Csaba vezetőedző időt kért - a 49. percben egyenlített (20-20).
A sokat cserélő Győr azonban kilábalt a hullámvölgyből, ismét lépéselőnybe került, és 21-24-nél, az 55. percben már az oroszok próbálták meg rendezni soraikat.
A hajrában a Volgográd komoly erőket mozgósított, feljött 24-26-ra, Pálinger azonban védéseivel segített, így értékes két ponttal zárta a nagy kirándulást a Győr, amely jövő vasárnap a német HC Leipziget fogadja.
A kvartett másik meccsén ugyanez a végeredmény született: a világ és olimpiai bajnokokkal felálló norvég Larvik 26-24-re nyert a többek között Debrecent kiejtő Lipcse otthonában.
A nap másik meccsén:
Leipzig (német)-Larvik (norvég) 24-26 (12-13)

A következő fordulóban:
Larvik-Volgográd, február 12., 17:45 ó
Győr-Leipzig, február 13., 18:15 ó

Az I. csoportban:
pénteken játszották:
Krim Ljubljana (szlovén)-Itxako Navarra (spanyol) 30-26
vasárnap:
Oltchim Valcea (román)-Buducnost Podgorica (montenegrói) 17 ó

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?