Győri bravúr Oroszországban

Kétgólos előnyt szerzett a – Görbicz Anita nélkül felálló – Győr az orosz Zvezda Zvenyigorod otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében.
NŐI BL, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS: Zvezda Zvenyigorod– Győri Audi ETO KC 23:25 (11:10). A Győr tavaly is elődöntős volt, de akkor elbukott.

Kétgólos előnyt szerzett a – Görbicz Anita nélkül felálló – Győr az orosz Zvezda Zvenyigorod otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében.

NŐI BL, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS: Zvezda Zvenyigorod– Győri Audi ETO KC 23:25 (11:10). A Győr tavaly is elődöntős volt, de akkor elbukott. Most annyi változott, hogy a gárda sokkal egységesebb lett, ráadásul egyetlen vereséggel tudta le az alap- és középszakaszt.

A múlt szombati Magyar Kupa-döntőben bokaszalag szakadást szenvedett Görbicz Anita nélkül felálló Győr jól kezdte a mérkőzést, a tizedik percben már kétgólos volt az előnye. Az oroszok kapust cseréltek és a magyar csapat hét percen át képtelen volt gólt lőni, ennek köszönhetően a Zvenyigorod átvette a vezetést. A Győr, kihasználva emberelőnyét, a 40. percben újra előnyhöz jutott, s ezt higgadt játékkal meg is őrizte.

A kisalföldi csapatban remek teljesítményt nyújtott a Bradeanu–Vérten–Mravikova–Pálinger kvartett, így a győriek kiválóan oldották meg a sérült Göbicz hiányát.

NŐI CHALLENGE-KUPA, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS: ŠKP Bratislava–Mérignac Handball 23:28 (12:14). A döntőről álmodozó pozsonyiak messze kerültek az esetleges finálétól, ugyanis hazai pályán maradtak alul a francia Merignackal szemben. „Nem gondoltam, hogy ilyen erős ellenfél lesz a Merignac, keményen védekeztek, erre nem találtunk ellenszert” – ismerte el Štefan Katušák edző.

NŐI EHF-KUPA, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS: Dunaferr–Itxako-Na?varra 27:23 (14:14). A dunaújvárosiak nem kezdtek jól. A második félidőben már jobban játszottak, de hiába a jó védekezés, a kimaradó ziccerek még visszaüthetnek. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?