Gyógyírként hatott a helycsere

Fegyvernek. Hiába támadták végig az első negyvenöt percet a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában játszó fegyvernekiek vasárnap délután, a bősiek jól állták a sarat. Csupán egyszer, a 30. percben került a csallóköziek hálójába a labda.

Fegyvernek. Hiába támadták végig az első negyvenöt percet a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában játszó fegyvernekiek vasárnap délután, a bősiek jól állták a sarat. Csupán egyszer, a 30. percben került a csallóköziek hálójába a labda. Cziria fejesét Izsmán, a vendégek kapusa a mezőnybe tenyerelte, a berobbanó Tonkovič már nem hibázott, kapuba célzott. A folytatásban a szerencse is a vendéglátóknak kedvezett, hiszen a DAC-ból kikölcsönzött Németh Jóska erős lövésénél Halmo kapust a kapufa is segítette. A második játékrészben Sidó Ferenc, a bősiek trénere pályára küldte gyors csatárát, Vörös Gábort, aki elfutásaival gyakran hozta zavarba a hazaiak védelmét. A 62. percben Rybarič állította be a 2:0-s végeredményt. A győztes csapat edzője, Gubik László a találkozó befejezése után elégedetlen volt védencei teljesítményével. „Egyedül a három pontnak, illetve annak örülök, hogy a tabellán helyet cseréltünk a bősiekkel” – nyilatkozta a mérkőzést kommentálva.

A bősiek klubelnökét, Liszkay Tibort megviselte a tavaszelőn elszenvedett két vereség. „Azt kell hogy mondjam, krízisben van a kollektívánk. Játékosaink azonban nem felejthettek el futballozni egyik napról a másikra. Tehát fel kell őket ébreszteni téli álmukból, hiszen ezúttal is gyámoltalanul, sok hibával futballoztak. Remélem, a mocsonokiak ellen megállítjuk a zuhanást. Kedvező hír szurkolóink számára, hogy gólerős támadónk, Bogyai Krisztián is pályán lesz a mocsonokiak elleni vasárnapi összecsapáson” – tudtuk meg a vendégek elégedetlen tisztségviselőjétől. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?