Gyerekzsivaj és rózsaszín fűzők

<p>Mit kell tenni abban az esetben, ha egy csapatnak nem megy a játék? A hagyományos módszerek mellett (pl. edzőcsere) bevetni minden lehetséges eszközt.</p>

ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁS

A jégkorong-extraligában eddig messze a várakozáson alul teljesítő, jelenleg nyolcadik helyezett zólyomi bajnokcsapat követte is a fenti sorrendet: a cseh Lubomír Oslizlo helyett Július Šupler lett a vezetőedző október közepén, ám az eredmények továbbra is elmaradtak. A zólyomiak így inkább a szerelésükkel hívták fel magukra a figyelmet, mivel a mellrák megelőzését célzó kampány keretében rózsaszín fűzős korcsolyákban léptek jégre. Novemberben pedig hat hokisuk bajszot fog növeszteni – a prosztatarák veszélyére rámutatva...

A trencséniek bár felkapaszkodtak a hetedik helyre a táblázaton a bajnokság első harmada végére, így is csak három ponttal előzik meg az utolsó turócszentmártoniakat. S ha a jelen nem is szívderítő, legalább a jövő legyen szép, gondolták a Dukla vezetői, és az U20-as válogatott elleni meccsre húsz iskola diákjait látták vendégül. Hogy az újabb trencséni vereség láttán közülük hányan kaptak kedvet a hokihoz, nem tudni, a telt házas csarnok gyerekzsivaja azonban nagyon kellemes hangulatot teremtett a meccshez (az 5200-as létszám majdnem a háromszorosa az extraliga átlagnézőszámának).

A zsolnai szurkolók már kevésbé tudták feldolgozni csapatuk mélyrepülését az utolsó fordulókban, s a lelátón összeverekedtek a vendég zólyomi drukkerekkel. Pedig a klub legutóbbi igazolása, Roman Tomas mind a hat eddigi meccsén ütött legalább egy gólt (kétszer mesterhármast is), s máris ott találta magát a góllövőlista második helyén. „Kár, hogy nem igazoltam ide tíz évvel korábban” – nyilatkozta az eddig főleg kisebb cseh klubokban szerepelt hokis.

A továbbra is magabiztosan első kassaiak mellett (akik Spilar–Bartoš–Jenčík sora már 47 kanadai pontnál jár) a nyitrai és a besztercebányai gárda az elmúlt fordulók nyertese. Előbbinek csak a vasárnapi, 19. fordulóban szakadt meg tizenhárom meccset számláló sorozata, amikor mindig szerzett legalább egy pontot, és aminek köszönhetően feljött a második helyre. A csak rosszabb gólkülönbséggel a harmadik helyre szoruló besztercebányaiak jó szereplésének pedig Lukáš Handlovský a fő nyertese, aki először kapott meghívót a szlovák válogatottba. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?