Görgői vadulós – másodszor

kerekesek
Tornagörgő |

 Új hagyomány van kialakulóban a Rozsnyói járásban fekvő településen. Tavaly nagy sikere volt – 190 versenyző rajtolt – az MTB Görgői vadulósnak, idei, második felvonása szombaton következik

„Versenyünk megmutatja a Szlovák karsztot, Tornagörgőt és a környező falvak erdeinek szépségét, miközben három távon kínál versenyzési lehetőséget a hegyi kerékpározás hódolóinak. A 7 órakor kezdődő regisztráció után a legkisebbek, a gyerekek 9 órakor rajtolnak 10 kilométeren, pont tízkor az 50 kilométer, negyed órával később a 20 kilométer mezőnye indul – részletezte lapunknak a forgatókönyvet Tegdes Tamás, az Eleventum Polgári Társulás alelnöke, aki Tóth Lóránt PT-elnökkel felügyeli a történéseket. – Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy rendezvényünk egyben családnap is legyen. Ennek megfelelően alakul a kínálatunk is, hiszen a gyerekekre minibicikli-pálya, ugrálóvár és más kikapcsolódási lehetőség vár. Lesz tűzoltó-bemutató is. Közben környezettudatosságra nevelve minél kevesebb műanyagot próbálunk kínálni, s teret adunk az újrahasznosított anyagból készült tárgyaknak. Eredeti kupát adunk a legjobbaknak, mindenki görgői vadulós kerékpáros kulacsot kap kétnyelvű felirattal, technikai póló is kapható lesz. A tombola is vonzó, a versenyzők közül a nyertes vadonatúj laptopot vihet haza. Összesen húsz kategóriában hirdetünk győztest a három táv eredményei alapján. Ezen belül lesz egy olyan kihívás is, amely sajátos a maga nemében. Akik leszállás nélkül felhajtanak egyik emelkedőnkön, a Hősök dombján, legjobbjuk sorsolással kupát nyerhet. Kihirdetjük a legjobb görgői férfi és női versenyzőt is. Időmérő szőnyeggel ellátott pályánkon profi versenyekre emlékeztető körülmények és szép panoráma vár a versenyzőkre.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?