Gólszüret ezúttal kizárva

Érsekújvár/Komárom. Ma kora délután (14.30) régiórangadóra kerül sor a III. liga nyugati csoportjában, az érsekújváriak a komáromiakat fogadják. A hazaiaknál a 8. forduló után edzőváltásra került sor, Miloš Targošt a klubmenedzser Jozef Buranský váltotta fel. Az új szakvezető munkáját a B-csapat trénere, Jozef Chovanec segíti.

Ma délután sok nézőt várnak a Ganczner László-stadionban sorra kerülő Nové Zámky–Komárno derbireHorváth György felvétele „Miloš Targoš egy évig dolgozott nálunk. Tavasszal nagy érdemeket szerzett a bentmaradás kiharcolásában. Ősszel azonban nem ment a csapatnak, a sikertelenség tettekre serkentett bennünket. Persze, azt is tudni illik, hogy egy év leforgása alatt tíz kulcsjátékos távozott tőlünk” – fogalmazott az FKM N. Zámky klubelnöke, Peter Bábin. A csere után még nem vesztettek a Nyitra-partiak. Előbb hazai pályán nyertek, majd Nemšovában remiztek. Hétközi kupameccsükön a kisfaludiak otthonában diadalmaskodtak. Folytatódik-e a kiváló sorozat az örök rivális elleni meccsen? „Természetesen nyerni szeretnénk. A nézők sok izgalomra, kevés gólra számíthatnak. Szerintem az győz, aki elsőként betalál ellenfele kapujába” – vélekedett a sportvezető.

Az összecsapás pikantériája, hogy az idegenben ősszel még veretlen ellenfelet edzőként érsekújvári lakos, Labay István vezeti csatába.

„Ebben a mezőnyben sok az egyforma képességű vetélytárs. Az FKM eredményei azt sugallják, játékosai kezdenek belelendülni. Mi ugyan idegenben 9 pontot zsákmányoltunk, odahaza viszont immár nyolcat elvesztettünk. Sajnos, legutóbb hazai környezetben ismét elbotlottunk. Kérdés, képesek lesznek-e a mieink túltenni magukat a kudarcon. Továbbra sem számíthatok gólerős támadónk, Slavomír Konc szolgálataira, aki bordatörése után lábadozik. Mindkét együttes gólínségben szenved, ezért én sem számítok gólszüretre. Mindenesetre szeretnénk visszavágni a tavalyi 1:0-ás vereségért” – latolgatta a KFC esélyeit Labay István. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?