Gergely István nélkül

Pozsony. Ondrej Gajdáč, a szlovák vízilabda-válogatott trénere tegnap kijelölte bővebb keretét az egy hét múlva kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre.

Pozsony. Ondrej Gajdáč, a szlovák vízilabda-válogatott trénere tegnap kijelölte bővebb keretét az egy hét múlva kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre. A tizenkilenc játékos közül csak tizenhét vesz részt a ma kezdődő négynapos, pozsonyi edzőtáborozáson; Gergely István és Gabriel Nováček csak a jövő héten csatlakozik a többiekhez. A pasienkyi fedett uszodában sorra kerülő kvalifikációs tornán (április 9–13.) a szlovákok a máltaiakkal, a románokkal, a törökökkel, a lengyelekkel és a görögökkel mérkőznek (a három legjobb csapat jut a júniusi, szlovéniai kontinensviadalra).

A KERET: Gergely István (Honvéd), Michal Gogola (Nováky), Gabriel Nováček (ŠKP Košice), Michal Hruška (Slávia UK Bratislava)–Tomáš Brúder, Martin Mravík, Ľuboš Cipov, Alexander Grman (mind Nováky), Jozef Hrošík, Gergely Mihály, Gyurcsi Géza (mindhárom Nice), Veszelits Péter (Terrassa), Róbert Kaid (Sete), Karol Bačo (Zaragoza), Nagy Sándor, Peter Nižný, Milan Cipov (mindhárom Mediterrani), Martin Palaščák (ŠKP Košice), Michal Kratochvíl (Slávia UK). (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?