Sport

Gelléék és Vlčekék is a döntőben

Minszk | A Minszkben zajló Európai Játékokon ma a selejtezőkkel elkezdődtek a kajak-kenu versenyek is. Két szlovákiai hajó is egyenes ágon jutott a döntőbe.
TASR

2019. június 25. 19:00

A Gelle Péter–Botek Ádám-páros K2 1000 méteren egyenes ágon jutott a szerda délelőtti döntőbe, több mint egy másodpercet verve a második olaszokra. „Idén ez volt az egyik legjobb futamunk. Az elején kellemes tempót mentünk, 500 méter után rákapcsoltunk, 200-zal a vége előtt pedig már tudtuk, hogy elsők leszünk – nyilatkozta Gelle. – Az utolsó húsz méteren kiengedtünk, de így is nagyjából egyforma időt mentünk a másik előfutamot megnyerő németekkel, ami jó előjel a döntő előtt.”

A Samuel Baláž, Vlček Erik, Zalka Csaba, Botek Ádám összeállítású négyes szintén bejutott a döntőbe 500 méteren, másodikként végezve a németek mögött.  A K4 500 fináléját csütörtökön rendezik. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico szakértőbb a szakértőknél

Már e héten kopogtat a végrehajtó a Billánál

24 óra a sérült gyerekekért

Nőtt a munkanélküliség

Feljelentés az ollétejedi gumifeldolgozó ellen

Száz fociév Szepsiben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?