Gattuso ellen is nyomoznak

Róma |

<p>A világbajnok és kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Gennaro Gattuso ellen is nyomoznak a hatóságok az olaszországi labdarúgó bundabotrányban - értesült kedden az olasz média.</p>

"Gennaro külföldön volt, most hazaérkezett, de egyelőre várnunk kell, amíg a részletekre fény derül. Az ügyvédei kapcsolatban állnak az ügyésszel" - nyilatkozta Andrea D'Amico, Gattuso menedzsere a 35 esztendős játékos házának átkutatása után.    A cremonai ügyészség a korábban a Lazióban, az AC Milanban és az Internazionaléban is szerepelt Cristian Brocchi ellen szintén nyomozást indított.    Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint az éjjel négy embert tartóztattak le, ők közvetítők voltak a mérkőzések manipulálását kitervelő és megszervező bűnözők és a játékosok között.    A 73-szoros válogatott Gattuso az AC Milan színeiben 335 bajnoki találkozón lépett pályára, a 2012/13-as szezonban pedig előbb játékosa, majd játékos-edzője lett a magyar válogatott Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sionnak. A svájci csapatból vonult vissza, s a mostani idény elején rövid ideig az olasz élvonalban szereplő Palermót irányította. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?