Gallo Erik két tekecsúcsot javított

teke
Fülek |

Tekekörökben felkapták a fejüket a minap, amikor néhány nap leforgása alatt háromszor dőlt meg az extraligában a legnagyobb bábutarolás csúcsa. Ebből kétszer Gallo Erik, a füleki FTC fiatal reménysége volt a főszereplő.

Első rekordja a rimaszombatiak elleni vesztes bajnokin született. „Erik kiváló teljesítményt nyújtott, nem vártuk, hogy öt fával túlszárnyalja a 650 fás tízéves csúcsot. Büszkék voltunk rá” – idézte a Novohradské noviny Ladislav Flachbartot, a füleki FTC tekeszakosztályának elnökét. Nem sokkal később a podbrezovái Ivan Malček 659 fára módosította az időszerű rekordot, majd újra Gallo Erik következett. „A Šariš elleni bajnokin újra csúcsot javított: 665 fát tarolt. Hihetetlen, amit tett!”– dicsérte a füleki tekézőt a szakosztályelnök edző. „Nagy elégtétel és buzdítás feliratkozni a rekorderek közé. Ettől függetlenül nem érzem magam a fellegekben, alázatos maradok. Keményen edzek, hogy állandóan javuljak, és új célokat szárnyaljak túl” – tette hozzá a csúcstartó. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?