Galántán a nagykaposi sporthorgászok

sporthorgászat

Pénteken a galántai Kis-Dunánál kezdte meg szereplését az országos úszós sporthorgászbajnokság 2. osztályában szereplő Nagykaposi Maros Mix Tubertini. A háromnapos programban előbb a kötelező edzés szerepelt, amelyet szombaton és vasárnap (10.00–14.00) maguk a versenyek követnek.

„Ahhoz, hogy újra a legjobbak közé kerüljünk, itt kell megtennünk az első lépést – mondta lapunknak a csapat vezetője, Vernárszky Gyula. – A keret csak annyiban változott, hogy egy fiatal tehetség, Jecko Dominik csatlakozott hozzánk, aki már a korábbi versenyeken is bizonyította rátermettségét. A jó helyezésekért, a feljutást jelentő első három hely valamelyikének megszerzéséért a jól bevált alakulattal vágunk bele: Fleischer Bertalan, Magyar Zoltán, Petőcz Károly, Péczeli János Róbert és Timko Péter alkotja a gárdát. A téli felkészülés jól sikerült. Az esetleg menet közben felmerülő helyzetekre is igyekeztünk kellően felkészülni. Remélem, a tudás és a tapasztalat mellett a szerencse is mellénk áll.”

A nagykaposiak utoljára a 2020-as kiírásban szerepeltek a legfelsőbb osztályban. Tavaly az 5. helyen zártak a másodosztály 11 fős mezőnyében, ami most 9-re csökkent. A még harmadik, továbbjutást jelentő helyezéstől 26 ponttal maradtak le a nagykürtösiek mögött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?