Forma-1: Valenciai tesztek

Valencia. A pénteken végződött, 9 csapatot érintő barcelonai gyakorlás után ezen a héten Valencia ad otthont a Forma-1-es istállók újabb tesztsorozatának. A hétfői nyitányon a McLaren-Mercedes, a BMW-Williams, a Renault és a Jaguar a vizes gumikat próbálta ki a fellocsolt pályán.

Valencia. A pénteken végződött, 9 csapatot érintő barcelonai gyakorlás után ezen a héten Valencia ad otthont a Forma-1-es istállók újabb tesztsorozatának. A hétfői nyitányon a McLaren-Mercedes, a BMW-Williams, a Renault és a Jaguar a vizes gumikat próbálta ki a fellocsolt pályán. A második napon már a Jordan-Honda és Minardi is csatlakozott hozzájuk. A kedd délelőtti nyitányon többen átmeneti abroncsokkal kezdtek, majd másfél óra után már mindenki száraz pályára való gumikkal gyakorolt a kellemes időben. A tesztelés második napján Coulthard (skót, McLaren-Mercedes), Räikkönen (finn, McLaren-Mercedes), Montoya (kolumbiai, BMW-Williams), Pizzonia (brazil, BMW-Williams), Button (angol, Renault), Trulli (olasz, Renault), Fisichella (olasz, Jordan-Honda), Szato (japán, Jordan-Honda), Irvine (ír, Jaguar), De la Rosa (spanyol, Jaguar), Yoong (malajziai, Minardi) és Salo (Toyota) körözött a pályán. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?