FORDULÓMOZAIK

Nyeregben érzi magát
Sajátos helyzetben voltak Kozákék az Artmedia–Košice mecscsen. A fiatalabb Ján a hazaiak karmestereként futott ki a pályára, apja a vendégek kispadján izgulta végig a meccset. „Előtte nem beszéltünk, nem is szoktunk – mondja a kassaiak veresége után az apa.

Nyeregben érzi magát

Sajátos helyzetben voltak Kozákék az Artmedia–Košice mecscsen. A fiatalabb Ján a hazaiak karmestereként futott ki a pályára, apja a vendégek kispadján izgulta végig a meccset. „Előtte nem beszéltünk, nem is szoktunk – mondja a kassaiak veresége után az apa. – Mikor néhány szót váltottunk, azt vettem észre fiamon, nagyon fellélegzett a győzelem után. Most ő van nyeregben. Három igazán kiegyenlített meccset játszottunk az Artmediával, most ők nyertek.” (jmk)

Tizedikek a szenciek

Már nem utolsó előttiek a szenciek. Az ősszel még sereghajtó Valovič-legénység szombaton pontot szerzett Dubnicán (0:0), s ezzel ismét egy helyet lépett előre a táblázaton. Pintéék már tizedikek. Pedig öt helyen is más összeállításban léptek pályára, mint az egy hete, a nagyszombatiak elleni győztes meccsen. A védelemben a Drahno, Jelínek, R. Konečný triót Volf, Marcin és Hanzel helyettesítette, a középpályán pedig Bubenko és Kuráň helyén Sľuka és Hoferica bizonyíthatott. „Látszott a sok csere játékunkon, de nem voltunk rosszabbak a hazaiaknál. Elégedett vagyok a döntetlennel, mert elől nem tudtunk boldogulni” – szólt védenceiről Jozef Valovič vezetőedző. (ú, s)

Ujlaky négyszázadszor

Szomorú végkifejletű mecscset játszott szombaton Marek Ujlaky, az aranyosmarótiak karmestere. Négyszázadszor lépett pályára az élvonalban, de csapata csúnyán kikapott a besztercebányaiaktól. A Slovant és Szencet is megjárt nagyszombati kiválóságot a bajnoki előtt köszöntötték jelenlegi klubjának vezetői. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?