FORDULÓMOZAIK

Éjszakáztak a kaposváriak
Kaposvár. Drasztikus lépésekre szánták el magukat a kaposvári vezetők.

Éjszakáztak a kaposváriak

Kaposvár. Drasztikus lépésekre szánták el magukat a kaposvári vezetők. Történt ugyanis, hogy a múlt pénteki, MTK elleni budapesti meccs után három kaposvári futballista „szétnézett“ az éjszakában, de lebuktak a klubvezetők előtt, akik főleg azért haragudtak meg, mert két nappal később, vasárnap, az NB III-as csapat színeiben kellett volna játszaniuk. Az egyik játékos a 21 éves, szerb Tomkovics, akit már elküldtek a csapattól, de vele tartott Bozsovics és a csapat harmadik számú kapusa is. Az ő jövőjükről és a büntetéseik mértékéről még nem döntöttek a klub vezetői. (nb1.hu)

„Megérdemelten kaptunk ki...”

Zalaegerszeg. Vlaszák Géza jól védett, és végül nem rajta múlt, hogy a ZTE 1:0-ra kikapott a Vasas otthonában. Rajta is múlhatott volna azonban: a 8. percben a tizenhatoson kívül elütötte B. Tóthot, amiért pirosat kellett volna kapnia, ő azonban nem így érzi. „Két győztes mérkőzés után jöttünk, de a mai játékunk minden volt, csak jó nem. Így is nyerhettünk volna, de hozzá kell tennem, hogy megérdemelten kaptunk ki. Nem hiszem, hogy ki kellett volna állítani engem: úgy mentem ki, hogy a labdát és a játékost is viszem. Jól döntött a játékvezető...“ (bz)

Kincses kontra Vlaszák

Budapest. Kincses Péter találatával győzte le a ZTE-t a Vasas. A gólszerző az angyalföldiek leg?jobbja volt, igaz, ezen a mérkőzésen nem kellett sok ahhoz, hogy kiérdemelje ezt a címet. „Örülök a gólnak és a győzelemnek. Végig mi irányítottuk a mérkőzést“ – mondta Kincses. Más kérdés, hogy ha nem nyer a Vasas, akkor joggal vonhatták volna kérdőre Sulyok játékvezetőt: Vlaszák Géza ugyanis elütötte 16-oson kívül B. Tóthot, amiért piros járt volna a bíró által felmutatott sárga helyett. „Nem foglalkoznék Vlaszákkal: én egy ütközésnek láttam, a bíró pedig így döntött...“ (bz)

Stark Péter jubileuma

Győr. Kétszázötvenszer húzta magára a 32-es számú, zöld–fe?hér mezt az ETO csapatkapitánya, Stark Péter. A 19-szeres válogatott védő már 20 éve kizárólag zöld-fehérben látja a vilá?got…„A labdarúgáshoz való viszonya mindig is példaértékű volt a fiatalok számára. Peti igazi vezéregyéniség mind a pályán, mind az öltözőben, sőt, azon kívül is, nélküle most is sokkal nehezebb dolgunk lenne” – mondta Szabó Ottó edző. (eto.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?