FORDULÓMOZAIK

Vukadinovics már jól van
Nyíregyháza. A Debrecen– Nyíregyháza találkozó 24. percében Révész Attilának kényszerű okokból le kellett cserélni Dejan Vukadinovicsot, aki egy ütközés után rosszul ért földet. Mint ismert, a középpályásnak korábban a szívével akadt probléma, ami miatt a pályafutása is veszélybe került.

Vukadinovics már jól van

Nyíregyháza. A Debrecen– Nyíregyháza találkozó 24. percében Révész Attilának kényszerű okokból le kellett cserélni Dejan Vukadinovicsot, aki egy ütközés után rosszul ért földet. Mint ismert, a középpályásnak korábban a szívével akadt probléma, ami miatt a pályafutása is veszélybe került. A szom?bati meccsről rohammentővel vitték kórházba Vukadinovicsot, az első diagnózis ugyanis az volt, hogy az egyik bordája keresztül szúrta a tüdejét. „Nagyon nehezen kaptam levegőt. Szerencsére azóta már nincs semmi baj” – mondta Vukadinovics. (czp)

Vermes ki van éhezve a játékra

Budapest. Végre újra futballozhatott Vermes Krisztián. Az Újpest védője a téli felkészülés során szenvedett súlyos combsérülést, olyannyira, hogy csak a múlt heti, Tatabánya elleni bajnokin térhetett vissza a pályára. „Jó erőben érzem magam, ami nem is csoda, hiszen gyakorlatilag a harmadik felkészülést dolgoztam végig... Már nagyon ki vagyok éhezve a játékra!” – mondta Vermes. (nb1.hu)

Disztl László tanulmányúton járt

Székesfehérvár. Az elmúlt héten Bruges-ben járt Diszl László, a Fehérvár vezetőedzője. A Pro-licences vizsgáira készülő minden hallgatónak el kell látogatnia egy európai klubcsapathoz. A Vidi edzőjének a választása értelemszerűen volt csapatára, az FC Bruges-re esett. „Át kellett világítanom a klubot szervezeti és szakmai szempontok alapján, így az első csapat mellett az utánpótlás-nevelés rendszerével is megismerkedhettem. Jó volt érezni azt a közeget, ami ott körülveszi a labdarúgást. Ezt az életérzést szeretnénk meghonosítani Fehérvárott is” – nyilatkozta Disztl László. (nb1.hu)

Vasas-futballisták feketelistán?

Budapest. Úgy tűnik, elfogyott Jámbor János türelme... A Vasas vezetői még március elején megfogadták, hogy ezentúl minden meccs után értékelik a csapat teljesítményét, megbeszélik, melyik játékosnak nincs helye a kezdőcsapatban. A legdrasztikusabb lépésre, azaz valamelyik futballista száműzetésére még nem került sor, de hatan is közel állnak ahhoz, hogy „repüljenek”, ha nem változtatnak a hozzáállásukon. Az egyik megbüntetett Lázok János, akinek nemcsak a pénztárcájába kellett belenyúlnia, de Siófokon is csak csereember volt. Szintén fizethet Tóth András, a csapatkapitánynak a Loki ellen elkövetett fegyelmezetlenségei miatt kell bűnhődnie. További négy játékosnak hozták a tudtára, hogy van két hete arra, hogy bizonyítson. (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?