Folytatni a menetelést

Prága/Pozsony. A prágai Sparta védelmének bal oldalán hosszú ideje nyújt megbízható teljesítményt a remek formában futballozó Vladimír Labant. A sikeres rotterdami meccs után hívtuk fel a szlovák válogatott erősségét.

Prága/Pozsony. A prágai Sparta védelmének bal oldalán hosszú ideje nyújt megbízható teljesítményt a remek formában futballozó Vladimír Labant. A sikeres rotterdami meccs után hívtuk fel a szlovák válogatott erősségét.Milyen céllal utaztatok Rotterdamba?

Mivel valószínű volt, hogy a Bayern legyőzi a Szpartak Moszkvát, már a De Kuip-stadionban szerettük volna kiharcolni a továbbjutást. Tudtuk, a hazaiakon csak a győzelem segíthet, ezért jól megszervezett védelemmel léptünk pályára. Az idő múlásával éreztük, van keresnivalónk. Amikor a második félidőben, egygólos vezetésünknél kiállították Van Hooijdonkot, biztos voltam a győzelemben.Az idény kezdete óta rengeteg meccset játszottál. Rendszeresen pályára lépsz a cseh bajnokságban és a kupában, a Bajnokok Ligájában és a szlovák válogatottban. Nem fárasztó ez a rohamtempó?

Természetesen a meccsek után fáradt vagyok, azonban mindent megteszek, hogy minél előbb újra harcképes legyek, hisz egymás után következnek a tétmeccsek. Sokáig nem gondolhatok a remekül sikerült Feyenoord elleni találkozóra sem, ugyanis már szombaton következik az Ostrava elleni ligamérkőzés, hétfőn pedig irány az orosz főváros. Kedden a helyi Szpartak lesz az ellenfél a BL-ben.Harmadik éve vagy a Spartában. Mennyivel jobb ez csapat, mint a két évvel ezelőtti, amely szintén bejutott a Bajnokok Ligája második szakaszába?

Jaroslav Hřebík vezetőedző elsősorban a jó védelemre épít. A fiatal, tizenkilenc éves Petr Čech személyében remek kapusunk van. Csapatkapitányunk, Jiří Novotný pedig remekül irányítja a védelmünket. Ezt bizonyítja, hogy a Bajnokok Ligájában még érintetlen a hálónk. Mivel a csatársorunk is remekel, nem maradnak el a gólok sem. Jó lenne minél tovább menetelni, folytatni a sikersorozatot!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?