FOCIVILÁG

Sparta-siker Maspalomasban: a prágai csapat nyerte a Kanári szigeteken rendezett maspalomasi téli tornát, miután az elődöntőben a Hamburgot (4:2), a döntőben pedig a belga bajnokság listavezetőjét, az RSC Anderlechtet (2:1) győzte le. A torna legjobb játékosává Karel Poborskýt választották.
Az angol FA Kupa 3.

Sparta-siker Maspalomasban: a prágai csapat nyerte a Kanári szigeteken rendezett maspalomasi téli tornát, miután az elődöntőben a Hamburgot (4:2), a döntőben pedig a belga bajnokság listavezetőjét, az RSC Anderlechtet (2:1) győzte le. A torna legjobb játékosává Karel Poborskýt választották.

Az angol FA Kupa 3. fordulójának megismételt mérkőzésein: Chelsea–Watford (II. osztályú) 4:0; Leicester City–Manchester City 1:3. A győztes csapatok továbbjutottak.

Olasz Kupa: az AC Milan hazai pályán Massimo Ambrosini 91. percben szerzett góljával 2:1-re győzött a bajnokságban éllovas AS Roma ellen a negyeddöntő első mérkőzésén. További eredmények: Lazio–Parma 2:0; Udinese–Internazionale 0:0.

A francia labdarúgó Liga Kupa negyeddöntőjében: Le Mans–Nantes 1:1, 11-esekkel: 4:5; Gueugnon (II. osztályú)–Auxerre 0:1; St. Etienne (II.)–Nice 2:0. Korábbi eredmény: Lens–Sochaux 0:4. A győztesek jutottak az elődöntőbe.

Spanyol Király Kupa, a nyolcaddöntő visszavágói: Barcelona–Levante (II. osztályú) 3:1 – az első meccsen 0:1; Osasuna–Valencia 0:2 – 2:2; Celta Vigo–Málaga 2:2 – 1:0; Betis Sevilla–Zaragoza 1:1 – 1:3; Valladolid–Alaves 1:1 – 0:0; Real Madrid–Eibar (II.) 2:0 – 1:1.

150 ezer jegyigénylés érkezett a Bayern München–Real Madrid BL-nyolcaddöntő mérkőzésre – a müncheni Olimpiai stadion csak 59 ezer férőhelyes. Az interneten már 500 eurót (kb. 20 ezer korona) is kínálnak egy belépőért.

A 35 éves Fabrizio Ravanelli, aki novemberben távozott a skót FC Dundee labdarúgócsapatától, az idény végéig a Perugia együtteséhez szerződött. A megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra. A 22-szeres válogatott csatár korábban többek között a Juventust és a Laziót erősítette, majd Angliában is szerepelt.

Olasz lapértesülések szerint Giovanni Trapattoni, az olasz válogatott edzője az idei Európa-bajnokság után az angol élvonalban szereplő Tottenhamhez szerződik.

A Fluminenséhez igazolt Edmundo, a brazil labdarúgás egyik legbotrányosabb figurája. Az együttes csatársora így meglehetősen idős lesz, hiszen a 32 éves Edmundo ékpárja a 38 éves Romário lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?