FOCITORNÁK – KUPAMECCSEK

Pozsony. A hét végén néhány érdekesnek ígérkező focirendezvényre kerül sor az alacsonyabb osztályú bajnokságokban játszó klubok futballpályáin.
Ötösbánya. A helyi IV. ligás együttes otthonában szombaton, július 17-én „Esély mindenkinek” néven országos tizenegyesrúgó-verseny zajlik, melyre a kezdést (13.

Pozsony. A hét végén néhány érdekesnek ígérkező focirendezvényre kerül sor az alacsonyabb osztályú bajnokságokban játszó klubok futballpályáin.

Ötösbánya. A helyi IV. ligás együttes otthonában szombaton, július 17-én „Esély mindenkinek” néven országos tizenegyesrúgó-verseny zajlik, melyre a kezdést (13.00) megelőzően bárki benevezhet. A nevezésí díj egyébként 50 Sk. A férfiak mezőnyének győztesét hegyi kerékpárral, a legeredményesebb hölgyet mikrohullámú sütővel jutalmazzák a szervezők. A kezdőrúgást Szepesség Szépe végzi el, az ünnepélyes eredményhirdetést pedig tűzijáték és hajnalig tartó diszkó követi az OŠ Rudňany futballpályáján.

Mikszátfalva. A területi bajnokságban játszó nógrádi Sklabiná együttesének tornáján a hagyományoktól eltérően csupán három együttes (Tomášovce, Olováry, Sklabiná) vesz részt vasárnap, július 18-án. A csapatok egyébként körmérkőzéses rendszerben küzdenek a serlegért. A rendezvény műsora – 13.00: Sklabiná–Olováry, 15.00: Olováry–Tomášovce, 17.00: Tomášovce–Sklabiná.

Alsóbodok. Emléktornát rendeznek a nemrég elhunyt alsóbodoki futballista, Gálik István tiszteletére július 18-án. A BFC Dolné Obdokovce pályáján zajló rendezvényen a hazaiak mellett a pogrányiak, a nagycétényiek és egy magyarországi együttes mutatkozik be a közönségnek.

Királyfiakarcsa. A csallóközi település futballpályáján négy csapat (Jurová, Vieska, Kráľovičove Kračany, Kostolné Kračany) részvételével kétnapos erőpróbára kerül sor a hét végén. Az első játéknap (július 17.) műsora – 16.00: Kostolné Kračany–Jurová, 18.00: Kostolné Kračany–Jurová, 18.00: Kráľo-vičove Kračany–Vieska. Vasárnap (július 18.) 16 órától a 3. helyért játszanak az első nap vesztesei, a finálé pedig 18 órától zajlik.

Nagymagyar. Szombaton és vasárnap másodízben küzdenek a résztvevők a nagymagyari önkormányzat serlegéért a helyi futballpályán. Szombaton előbb (16.00) a Šamorín–Nový Život találkozóra kerül sor, ezt a Zlaté Klasy–Lehnice párharc követi 18 órai kezdettel. A vasárnapi folytatásban előbb (16.00) a 3. helyért mérkőznek a csapatok, a döntő 18 órakor kezdődik. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?