Focitornák futószalagon

Véget ért a bajnoki pontvadászat. A gyanútlan olvasó most akár azt is gondolhatná, pihennek, szabadságolnak a játékosok, a szertárban szunnyad a labda. Sok helyen azonban nem ismerik a nyári uborkaszezon fogalmát. Falunapok alkalmával tornákat, kupákat szerveznek az önkormányzatok, futballklubok.

Véget ért a bajnoki pontvadászat. A gyanútlan olvasó most akár azt is gondolhatná, pihennek, szabadságolnak a játékosok, a szertárban szunnyad a labda. Sok helyen azonban nem ismerik a nyári uborkaszezon fogalmát. Falunapok alkalmával tornákat, kupákat szerveznek az önkormányzatok, futballklubok. Alábbi összeállításunkban a tudomásunkra jutott, hozott rendezvényekről tájékoztatjuk olvasóinkat.

JÚNIUS 21.

Dióspatony, jubileumi futballtorna a DSC megalakulása 70. évfordulója jegyében. 15.30 órától: Kisudvarnok–Mihályfa, Dióspatony–Patonyrét, illetve DAC öregfiúk (Pavol Diňa, Simon Gyula, Fieber Péter, Pinte Attila, Radványi Miklós, Tibor Jančula, Rudolf Pavlík, Ján Kapko, stb.)–DSC öregfiúk.

lllésháza, V. Polgármesteri Kupa. Résztvevő csapatok: Illésháza, Nagymagyar, Nagyabony, Jóka. A selejtezők kezdési időpontja: 16.30 és 18.30.

Vicsápapáti (Výčapy-Opatovce), nyári futballparádé. A rendezvény műsora, 15.00: Výčapy-Opatovce–FC Nitra (ifimérkőzés), 16.30: Výčapy-Opatovce–Mechenice (öregfiúk találkozója), 18.00: Výčapy-Opatovce (felnőttek)–Slovan Bratislava (öregfiúk).

Nagykálna, osztályozó a lévai járási bajnokság II. osztályába való kerülésért. 17.30: Sikenica–Hontianske Trsťany.

JÚNIUS 22.

Dióspatony, jubileumi futballtorna a DSC megalakulása 70. évfordulója jegyében. 16.30 órától, helyosztó, majd a torna döntője.

Nyárasd. 12.00: Futballtorna négy csapat – Kóny (Magyarország), Alistál, Nádszeg, Nyárasd – részvételével.

Vágfarkasd, Polgármesteri Kupa. A rendezvény műsora, 13.30: Vlčany–Žihárec, Neded–Purbach (Ausztria), 17.00: mérkőzés a 3. helyért, 18.45: a torna döntője.

Kosút. OFC-vándorserleg. Labdarúgótorna négy csapat (Sládkovičovo, Čierny Brod, Čierna Voda, Košúty) részvételével. 13.00: selejtezők; 16.45: a 3. helyért; 18.30: döntő.

Köpösd (Hájske), Polgármesteri-kupa. A rendezvény műsora, 13.30: Hájske–Šoporňa, 15.00: Pata–Horná Kráľová, 17.00: mérkőzés a 3. helyért, 19.00: a torna döntője.

Nagyölved, IV. futballünnep. Résztvevő csapatok: Šahy, Veľké Ludince, Veľké Kozmálovce és a Lévai járás válogatottja. A mérkő-zésekre a következő időpontokban kerül sor: 13.30 és 15.00 (elődöntők), a folytatásban előbb (17.00) a harmadik helyért, majd a döntőben (18.30) mérkőznek a csapatok.

Illésháza, V. Polgármesteri Kupa. Résztvevők: Illésháza, Nagymagyar, Nagyabony, Jóka. A helyosztó 16.30-kor, a döntő 18.30-kor kezdődik. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?