Fiedler Andrea már kétszeres bajnok

<p>Somorja. A csallóközi város sportéletének gazdag kínálatában a naturális fitnesz is megtalálható. Hódolói másfél éve készülnek együtt az adóhivatal épületében, s egy ideje a TJ Body Samaria klub színeiben indulnak a versenyeken. Vezetőjük, edzőjük Méry Károly.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

„Mindenki az alakján akar változtatni. Fitneszboom van az országban, s hatása elért hozzánk is. Először rekreációs szinten kezdték, most már versenyezni is szeretnének a hölgyek – állítja a klubedző. – Mi a naturális fitnesz hívei vagyunk, vagyis serkentőszerek és dopping nélkül sportolunk. Azzal a szándékkal jönnek hozzánk az érdeklődők, hogy nőiesebbé, vonzóbbá tegyék alakjukat, ami jobban tetszik az embereknek. És ha már felkészülnek, edzenek, szeretnék ezt versenyeken is kamatoztatni. Azt tudni kell, hogy gyors eredmények nincsenek, keményen meg kell dolgozni a sikerért. Jó versenyzői nemzedék jött össze klubunkban.”

Aki eddig a legtöbbre vitte, az Fiedler Andrea, aki már kétszeres szlovák bajnok a sport figura kategóriában. „Tavaly Dunaszerdahelyen nyert, s ugyanezt a sikert idén Senicán is megismételte. Ráadásul idén a Nyitrai Nagydíjon is győzött – árulta el Méry edző. – Vele kezdődött nálunk a munka, ő a legjobb versenyzőnk. A legnagyobb tehetség viszont Szinghoffer Szandra, akinek vívómúltja van. Ebben az évben már harmadik volt a senicai szlovák bajnokságon, ő a 170 cm-nél magasabbak fitnesz modell számában versenyez.”

Legutóbb a dunaszerdahelyi Stitec Kupán már Libai Anasztázia is felállhatott a dobogóra: első versenyén harmadik lett a sport figura kategóriában. Megemlíti a klubvezető Görcs Veronikát is, aki a Késmárki Nagydíjon végzett a harmadik helyen, mégpedig a 170 cm-nél alacsonyabbak fitnesz modell számában. „Edzőként nagyon nehéz a feladatom, mert látom, ki tehetséges, ki kevésbé az, de szorgalommal a különbség behozható. Szinghoffer valóban nagy tehetség, Fiedler a legjobb, a többiek tehetséges kezdők. Idővel ők is ismertebbé válhatnak.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?