Fiatalabb diákok teremfocija Galántán

gyerek teremfoci

Szombaton a fiatalabb diákok (U13) erőpróbájával folytatódik a mátyusföldi korosztályos futballcsapatok idei teremfoci-bajnoksága.

A Galántai Területi Futballszövetség elnökének serlegéért zajló seregszemlén a bajnokság nyolc együttese vesz részt.

A csapatokat két négyes csoportba osztottuk be, körmérkőzéses rendszerben csatáznak a pontokért. A csoportmeccsek befejezése után zajló fordulóban a lehető legjobb pozíció kiharcolása a tét, végül a helyosztókra kerül sor. A párharcok játékideje 12 perc. A kapus mellett öt mezőnyjátékos lehet a pályán. A klubok maximum 14 futballistát nevezhetnek, beleértve a két kapust. Természetesen csupán az igazolt labdarúgók avatkozhatnak játékba. A bevált szokás szerint a rendes játékidőben döntetlennel zárult mérkőzések után zajló büntetőpárbaj győztese két, vesztese pedig egy ponttal gyarapítja a gyűjteményét” – sorolta a részleteket Milan Horňáček, a területi futballszövetség sporttechnikai bizottságának az elnöke.

A galántai városi sportcsarnokban reggel nyolc órakor kezdődik a seregszemle.

Érdekes

TORNAMENETREND

Galánta, U13, szombat – 8.00: Košúty–Váhovce, 8.14: Horné Saliby–Trstice, 8.28: Pusté Úľany–Jelka, 8.42: Veľké Úľany–Pata, 8.56: Váhovce–Jelka, 9.10: Trstice–Pata, 9.24: Košúty–Pusté Úľany, 9.38: Horné Saliby–Veľké Úľany, 9.52: Pusté Úľany–Váhovce, 10.06: Veľké Úľany–Trstice, 10.20: Jelka–Košúty, 10.34: Pata–Horné Saliby,
10.48: A3–B4, 11.02: A1–B2, 11.16: A4–B3, 11.30: B1–A2, 11.44: a 7. helyért, 11.58: az 5. helyért, 12.12: a 3. helyért, 12.26: döntő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?