Ferguson: legfeljebb 3 év

Manchester. Sir Alex Ferguson, a friss Bajnokok Ligája-győztes Manchester United labdarúgócsapatának szakvezetője pályaedzőjét, a portugál Carlos Quierozt látná szívesen utódjaként.
A skót tréner – aki arról is beszélt, hogy három éven belül valószínűleg visszavonul – dicsérte kollégáját. „Tisztelik.

Manchester. Sir Alex Ferguson, a friss Bajnokok Ligája-győztes Manchester United labdarúgócsapatának szakvezetője pályaedzőjét, a portugál Carlos Quierozt látná szívesen utódjaként.

A skót tréner – aki arról is beszélt, hogy három éven belül valószínűleg visszavonul – dicsérte kollégáját. „Tisztelik. Hogy mi lesz majdani távozásom után, nem rám tartozik, az azonban biztos, hogy Carlos még jó ideig itt marad. Amíg én itt vagyok, addig legalábbis biztosan” – fogalmazott Ferguson.

A vezetőedző szerint Quieroznak komoly szerepe volt abban, hogy maradásra bírta Cristiano Ronaldót azt követően, hogy a 2006-os világbajnokságon összekülönbözött Wayne Rooneyval. Mindezeken felül neki köszönhető a Manchester United jó fizikai felkészítése.

Saját jövőjével kapcsolatban Ferguson azt mondta: még nem tudja, mikor vonul vissza, de várhatóan három éven belül eljön ez a pillanat. „Még legfeljebb három évig maradok – mondta a 66 éves tréner. – Úgy gondolom, a feleségem is megérdemli, hogy most már több időt töltsek vele, ahogy öregszem, egyre jobban furdal a lelkiismeret emiatt. Cathy volt az, aki legutóbb, 2002-ben lebeszélt visszavonulási terveimről, most azonban már biztosan nem tenné ugyanezt.” (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?