FÉRFI KÉZILABDAKUPÁK

Újabb forduló volt műsoron a hét végén az európai férfi kézilabdakupákban. A szlovák bajnok Sečovce hatgólos vereséget szenvedett Szlovéniában az EHF Kupa 3. fordulójának első találkozóján: GRADEC–SEČOVCE 30:24 (15:11), legeredményesebbek: Banfro 10, ill. Tumidalský 6.

Újabb forduló volt műsoron a hét végén az európai férfi kézilabdakupákban. A szlovák bajnok Sečovce hatgólos vereséget szenvedett Szlovéniában az EHF Kupa 3. fordulójának első találkozóján: GRADEC–SEČOVCE 30:24 (15:11), legeredményesebbek: Banfro 10, ill. Tumidalský 6. Bak-ša kapus remekül védett, Kravčák korán megsérült és a bolgár játékvezetők többnyire a hazaiak javára fújtak. Martin Gregor, a gálszécsiek edzője: „Meglepett a Gradec gyorsasága. Könyörtelen a hatgólos vereség. Még mindig van esélyünk a továbbjutásra, tanulnunk kell a hibáinkból és talán tárgyilagosabb játékvezetők fújják majd a visszavágót.” SZEGED–GALDAR 33:28 (18:11), legeredményesebbek: Bajusz, Eklemovics 7-7, ill. Rajics, Kim, Carvajal 5-5. Már az első félidő hajrájában úgy tűnt, hogy eldőlhet a továbbjutás sorsa az EHF Kupa-összecsapáson. Nem így történt, mert szünet után sokkal jobban védekeztek és átlövésekből pontosabbak voltak a spanyol vendégek

SKOPJE–VESZPRÉM 24:27 (10:9), legeredményesebbek: Manaskov 10, ill. Dzomba 8. A BL D-csoportjának 1. fordulójában fej fej mellett haladtak a csapatok, s az döntött, hogy fordulás után Pásztor remekül semlegesítette a hazaiak legjobbját. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?