Férfi kézilabda Eb - Nagy nélkül is bizonyítani akar a magyar csapat

Bécsújhely/Budapest |

<p>Spanyol vélemény szerint a magyar férfi kézilabda-válogatottat kettős cél vezérli az ausztriai Európa-bajnokságon.</p>

Egyfelől megerősíteni tavalyi vb-hatodik pozícióját, másfelől - és leginkább - azt demonstrálni, hogy képes a sikerre nagy sztárja, Nagy László nélkül is, aki lemondta Eb-részvételét.

Az EFE hírügynökség bécsújhelyi tudósítója elemzésében úgy véli, a Barcelona játékosának hiánya "megrázkódtatta" Magyarországot, ahol a spekulációk egyikeként felmerült: Nagy távolmaradása az első lépés az állampolgárság-váltás felé vezető úton, amely megengedné neki, hogy spanyol színekben induljon a 2012-es londoni olimpián.
A magyar válogatott, amely szerda este találkozik a csoportellenfelei közé tartozó olimpiai bronzérmes spanyol nemzeti együttessel, az Eb-nyitányt jelentő keddi mérkőzésén összességében bravúros döntetlent (29-29) játszott az olimpiai és világbajnok francia csapattal úgy, hogy a hajrában már négy góllal is vezetett, de az utolsó öt percben előnyét eltékozolta, s be kellett érnie kettő helyett egy ponttal.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?