Férfi kézilabda BL – Sima győzelemmel csoportelső a Veszprém

Budapest/Veszprém |

<p>&nbsp;A Veszprém hazai pályán magabiztosan, 34-27-re nyert szombaton a Croatia Zagreb ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, így a jövő heti záró forduló eredményétől függetlenül az első helyen végez csoportjában.</p>

Mindez azt jelenti, hogy a magyar csapat a nyolcaddöntőben, valamint továbbjutás esetén a negyeddöntőben a visszavágót játszhatja majd saját közönsége előtt.  Férfi BL, A csoport, 9. forduló:MKB-MVM Veszprém - Croatia Zagreb (horvát) 34-27 (19-11)---------------------------------------------------------a magyar csapat gólszerzői: Ilic 8, Dzsamali 5, Iváncsik G. 4, Iváncsik T. 4, Sulic 4, Gulyás 3, Ugalde 3, Rodríguez 1, Mocsai 1, Terzic 1     A magyar bajnokcsapat, amely a kisebb sérüléssel bajlódó Nagy László nélkül állt fel, gyorsan nyilvánvalóvá tette, hogy nem hagy esélyt a vendég együttesnek, ugyanis a félidő közepén már hat góllal vezetett. A különbséget a szünetig nyolcra növelte, majd a fordulást követően magabiztosan őrizte előnyét. Győzelme így egy pillanatig sem forgott veszélyben.      A Veszprém jövő szombaton az ukrán Zaporizzsja vendégeként már tét nélkül lép pályára.        Szombati eredmény:Szanktpetyerburg (orosz)-RN Löwen (német) 23-32 (10-18)    később:Celje (szlovén)-Zaporizzsja (ukrán) 20.30     Az állás 1. Veszprém 17 pont/9 mérkőzés, 2. RN Löwen 14/9, 3. Celje 7/8 (214-210), 4. Zaporizzsja 7/8 (224-244), 5. Zagreb 6/9, 6. Szanktpetyerburg 1/9     A csoportból az első négy helyezett jut a nyolcaddöntőbe.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?