Sport

Eltemették Emiliano Salát

Progreso | A Nantes és a Cardiff képviselői is megjelentek az argentínai Progresóban, ahol eltemették Emiliano Salát, akinek a repülőgépe a La Manche csatorna felett tűnt el még január 21-én. A francia Nantes-ban futballozott, élete szerződését kapta meg a Cardifftól - rekordösszeget fizettek ki érte -, épp új csapatához volt útban, amikor a gépe szerencsétlenül járt és a tengerbe zuhant.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. február 17. 10:19

- TASR/AP-felvétel

A roncsot február harmadikán találták meg a tenger fenekén, hamarosan az is kiderült, hogy az ő holtteste van benne, nem a pilótáé.

Több százan kísérték utolsó útjára a 29 éves csatárt.

Egyik nevelőedzője, Diego Solis arról beszélt, hogy mindannyian büszkék voltak rá, hiszen a helyi csapatból indult, és futott be Európában komoly karriert. Soha nem fogják elfelejteni őt, még ha most nagyon keserű is a búcsú.

"Ez a város sötétségbe borult azon a napon, amikor ő felszállt arra a gépre. Érthetetlen, felfoghatatlan tragédia" - mondta Lucia, aki a család közelében lakott.

(Forrás: Index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

TB Dunaszerdahely: Idegenben nyertek kiesési rangadót a felsőpatonyiak

Kevéssé ismert tények a spermiumról

Területi viták, nemzeti érvek, nagyhatalmi döntések 1919-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?