Sport

Fehérvári diadal Érsekkétyen

Érsekkéty | Nemzetközi labdarúgótornát rendeztek a Kétyi-patak partján fekvő hatszáz lakosú település sportpályáján, ahol a 2006 és 2009 között született focistapalánták mérték össze tudásukat.
Ábel Gábor

2019. szeptember 11. 11:15

A kapcsolatépítés volt a torna egyik fő célja (Képarchívum)

„A mieinken kívül a székesfehérváriak, a mányiak, a farnadiak és a muzslaiak neveztek be, ám az utóbbi csapat végül visszaléptek a küzdelmektől. A fehérvári csapat, hogy mentse a menthetőt, egy B csapatot is indított, amely aztán némi meglepetésre aztán kivívta a tornagyőzelmetˮ – tájékoztatott Batár Zoltán érsekkétyi klubelnök.
Tavaly első alkalommal bonyolították le a focitornát, az ötletgazda a székesfehérvári székhelyű Maroshegyi Ifjúsági Egyesület (MIE) tisztségviselője, Mezővári Balázs volt. Akkor a csataiak nyerték a sportszerű légkörben zajlott mérkőzéssorozatot, de ők most nem indultak.„A MIE B csapata messze kiemelkedett a mezőnyből, valamennyi ellenfelüket legyőzték, huszonkilenc gólt rúgtak és mindössze egyet kaptak. Soraikból került ki a gólkirály és a legjobb kapus is. A rendezvény célja a felvidéki és az anyaországi fiatalok közötti kapcsolatépítés volt, ami maradéktalanul teljesült is. A faluvezetés, az iskola képviselői és a sportklub is bekapcsolódott a szervezésbe” – értékelt Batár Zoltán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szlovákia a visegrádi négyek közül a legoroszbarátabb

Az ingatlanpiacon sem csak a húszéveseké a világ

Holtak találták az eltűntként keresett 27 éves férfit

Birkózó-világbajnokság a tévében

A Kaukázus gyöngyszeme: Grúzia (1.)

Amrita Sher-Gil: Az örök élet nektárja

Legfrissebb galériák
Olvasta már?