Fegyelmi eljárás indulhat az Atlético Madrid ellen

Atlético Madrid

Nem ért véget a pályán az Atlético Madrid és a Manchester City negyeddöntős párharcának feszült hangulatú szerdai visszavágója a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a lefújás után ugyanis az öltözőfolyosón folytatódott a csetepaté, amiért fegyelmi eljárás indulhat a spanyol klub ellen.

Először a rendes játékidő utolsó percében szabadultak el az indulatok, amikor a csapatok szinte minden tagja részt vett a kakaskodásban. A bíró végül a hazaiaktól Felipét kiállította, illetve további két sárga lapot osztott ki.

A hosszabbítás 12 perce leginkább a durva belépőkről és összeakaszkodásokról szólt, nem a folyamatos játékról. A meccs lefújása után sem nyugodtak le a kedélyek, az öltözőfolyosón szét kellett választani a vitatkozó feleket, amiben a rendőrség is segédkezett. A tévékamerák felvételei szerint a spanyolok pályára sem lépett védője, Sime Vrsaljko valamivel megdobta a Manchester City játékosait.

Josep Guardiola, a vendégek spanyol mestere szerint mindenki láthatta, mi történt, ezért arról nem kívánt beszélni a meccset követő sajtótájékoztatón.

A szerdai összecsapás 0–0-s végeredménye a Manchester City továbbjutását eredményezte, mivel egy hete az angolok hazai pályán 1–0-ra győztek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?