Értékes somorjai győzelem

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSSomorja. Bravúros győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a somorjai gárda, 2:0-ra legyőzte a 19. forduló előtt még második helyen álló zsolnai fakócsapatot.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Somorja. Bravúros győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a somorjai gárda, 2:0-ra legyőzte a 19. forduló előtt még második helyen álló zsolnai fakócsapatot. A csallóközi focisták az előkészületi mecscseken nem brillíroztak, tíz találkozóból csak egyet nyertek meg, de első bajnokijukon sikeresen visszavágtak a zsolnaiaknak az őszi 2:1-es vereségért.

„A győzelem nem született könnyen. A kulcs az volt, hogy taktikailag nagyon jól felkészültünk az ellenfélből, többször is sikerült létszámfölényes játékhelyzetet kialakítanunk – nyilatkozta lapunknak Michal Salenka, a somorjaiak vezetőedzője. – A második félidő elején a vendégek durván szabálytalankodtak Čembával, szerencsére nem igazolódott be a félelmünk, hogy eltörött a lába. A kiállítás után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és két gólt szereztünk, de könnyen születhetett volna további két–három találat is. Megérdemelten nyertünk, jól teljesített az egész kollektíva, és ehhez jöttek még a kiugró egyéni teljesítmények, Pončák, Chromý vagy Špánik révén.”

Az ŠTK hét nyeretlen meccs után szerzett három pontot a II. ligában, és az éllovas szakolcaiakhoz sem feltett kézzel mennek a csallóköziek a hét végén. „A szakolcaiak biztosan ki akarják köszörülni a csorbát az utolsó vágújhelyiektől elszenvedett 1:0-s vereség után. A mi célunk az, hogy ebben az utolsó négy fordulóban a lehető legtöbb pontot szerezzük, így most is ponttal, pontokkal akarunk hazatérni” – adta ki a jelszót Salenka. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?