Erős amerikai csapat a vb-re

New York. Nyilvánosságra hozták a március 14-16-án sorra kerülő birminghami fedettpályás atlétikai világbajnokságon induló, 52 fős amerikai válogatott névsorát, amelyben hemzsegnek a sportág klasszisai.

New York. Nyilvánosságra hozták a március 14-16-án sorra kerülő birminghami fedettpályás atlétikai világbajnokságon induló, 52 fős amerikai válogatott névsorát, amelyben hemzsegnek a sportág klasszisai. A csapat annak ellenére nagyon erős, hogy több világsztár, így a 100-as világcsúcstartó Montgomery, valamint olimpiai és világbajnok sprintertársai; Greene, s Marion Jones is távolmarad a tető alatti versengéstől. Ott lesz viszont 60 gáton a nőknél a 36 éves, háromszoros ötkarikás győztes Gail Devers, a férfiak között az 1996-os atlantai olimpia bajnoka, Allen Johnson és a címvédő Terrence Trammel, akit síkfutásban is neveztek, a világ idei legjobb, 6,45 mp-es eredményével rendelkező Justin Gatlin mellett. Ott lesz Birminghamben a vasárnap 4,78-cal világcsúcsot javító rúdugró Stacy Dragila (párharca az orosz Szvetlana Feofanovával, a vb egyik slágerének ígérkezik) és 1500-on rajthoz áll Regina Jacobs, az első hölgy, aki tető alatt 4 percen belül futotta a távot. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?