Eric Cantona kívánsága

Párizs. Eric Cantonának, a Manchester United egykori labdarúgójának az a kívánsága, ha meghal, a hamvait az Old Trafford-stadionban szórják szét. – Imádom az angolokat, és a jövő évi világbajnokságon csak az ő szereplésük érdekel - mondta a francia ex-sztár. – Az M.U. most is a szívem csücske.

Párizs. Eric Cantonának, a Manchester United egykori labdarúgójának az a kívánsága, ha meghal, a hamvait az Old Trafford-stadionban szórják szét. – Imádom az angolokat, és a jövő évi világbajnokságon csak az ő szereplésük érdekel - mondta a francia ex-sztár. – Az M.U. most is a szívem csücske. Jelenleg hullámvölgyben van a csapat, de volt már ilyen.

Arra emlékeztetett mindenkit, hogy az 1995/96-os idényben a tizedik forduló után kilenc pont hátrányban voltak az éllovastól, mégis bajnokságot nyertek. A manchesteriek jelenleg – 17 meccs után – hat ponttal maradnak le az egy összecsapással kevesebbet játszó listavezető Liverpool mögött.

Cantona 1992-ben igazolt az M.U.-hoz, és 1997-es visszavonulásáig 185 hivatalos mérkőzésen 81 gólt lőtt. Összesen négy bajnoki címet és két F. A. Kupa-győzelmet ünnepelhetett. Az utóbbi években számos mozifilmben szerepelt, s emellett a strandfutball-tornák állandó résztvevője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?