Éremgyűjtés Budapesten

Nagymegyer/Budapest/Udine. „Balázs Péter keményen készül a stavengeri ifjúsági Eb-re, melyen július 31-én lép pódiumra a 85 kilósok mezőnyében – közölte érdeklődésünkre Buzgó Lajos, a nagymegyeri súlyemelők mestere. – Lépésről lépésre araszolgatunk tehetséges versenyzőnk élete legnagyobb viadala felé.

Nagymegyer/Budapest/Udine. „Balázs Péter keményen készül a stavengeri ifjúsági Eb-re, melyen július 31-én lép pódiumra a 85 kilósok mezőnyében – közölte érdeklődésünkre Buzgó Lajos, a nagymegyeri súlyemelők mestere. – Lépésről lépésre araszolgatunk tehetséges versenyzőnk élete legnagyobb viadala felé. Legutóbb az olaszországi Udinében szerepelt a háromtagú válogatottak Promotion-kupáján, és a hatodik helyen zárt szlovák együttes kulcsembereként lökésben 132 kilóra javította korosztálya szlovák csúcsát.“

Időközben a 22. nemzetközi Budapest-kupán is emeltek a csallóközi fiatalok. „Kár, hogy két kiváló diákunknak nem volt útlevele, s így nem tarthattak velünk. Nélkülük a csapatelsőség is kicsúszott a csupa éremmel visszatérő versenyzőink kezéből. Védenceim számára idényzáró jutalomviadal volt a budapesti seregszemle, s mégis olyan jól szerepeltek, hogy a még fiatalabb diákkorú Csémin kívül mindegyikük dobogóra állhatott“ – számolt be a budapesti éremgyűjtésről Buzgó Lajos. A nagymegyeriek eredményei – csapat (öttagú): 1. Havířov 930, 2. Nagymegyer 890; egyéni, diákok, 46 kg: 3. Németh István 80 kg; 69 kg: 1. Kázmér Lucián 180 kg, 5. Csémi Aurél 102,5 kg; 77 kg: 1. Simonyics Erik 170 kg; +77 kg: 1. Szabó Zoltán 115 kg. Ifjúságiak, 62 kg: 1. Ábrahám István 162,5 kg; 77 kg: 3. Jávorka Béla 170 kg; 85 kg: 2. Feledi Milán 187,5 kg. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?