EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- A somorjai Mezey László tőrvívásban kilencedik lett a törökországi junior világbajnokságon. A szlovák párbajtőrcsapat (Asványi Gábor, Érsek Attila, Viktor Jurčacko, Martin Spústa) a 8. helyen végzett.

- A somorjai Mezey László tőrvívásban kilencedik lett a törökországi junior világbajnokságon. A szlovák párbajtőrcsapat (Asványi Gábor, Érsek Attila, Viktor Jurčacko, Martin Spústa) a 8. helyen végzett.- Franz Beckenbauer szerint Sebastian Deislernek le kell mondania arról, hogy részt vegyen a május 31-én kezdődő, koreai-japán közös rendezésű labdarúgó világbajnokságon.- A Beijing Youth Daily értesülése szerint öngyilkosságot kísérelt meg Dong Jan-mej, a női 5000 méteres síkfutás korábbi világcsúcstartója. A lap úgy tudja, hogy kínai atléta nagy mennyiségű altatót vett be, de a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően már túl van az életveszélyen. - Kevin Keegan a következő idényben visszatér az angol Premier League-be: az egykori legendás labdarúgó csapata, a második ligás Manchester City ugyanis kiharcolta a feljutást.- A neubranderburgi női kézilabdatorna 2. fordulójában a magyar csapat 21:21 (9:10) arányú döntetlent ért el a világbajnoki ezüstérmes Norvégia ellen.- A cseh jégkorong-bajnokság playoff-döntőjének 1. meccsén: Sparta–Vítkovice 2:3 (2:0, 0:2, 0:1).- A német Dieter Baumann nyerte az olaszországi Camaioreban rendezett 10 000 m-es futóversenyt. A 37 éves olimpiai bajnok, akinek nemrég járt le doppingolás miatti kétéves eltiltása, 28:38,51 perccel lett első. Időeredményével jogot szerzett arra, hogy rajthoz állhasson az augusztusi, müncheni kontinensbajnokságon.- A tenisz Davis Kupa Világcsoportjának negyeddöntőjéből elsőként Oroszország harcolta ki a továbbjutást, miután Moszkvában 4:1-re győzött Svédország ellen. További részeredmények: USA– Spanyolország 2:1, Franciaország–Csehország 2:2, Argentína– Horvátország 2:1.- A szlovéniai Kranjban rendezett Tristart 2002 elnevezésű nemzetközi vízilabdatornán a szlovák válogatott első két mérkőzését elvesztette: Oroszország–Szlovákia 12:2 (2:0, 3:1, 3:1, 4:0), Szlovénia–Szlovákia 8:7 (2:2, 2:0, 3:3, 1:2). A szlovákok tegnap lapzárta után az USA csapatával mérték össze erejüket.- A párizsi maratoni futóverseny győztese a francia Zwierzchlewski lett, aki 2:08,17 órás idővel mindössze 7 másodperccel maradt el a pályacsúcstól. A nőknél a belga Renders 2:23,04 órás idővel győzött.- Továbbra is Mária Mračnová marad a Szlovák Atlétikai Szövetség élén. A besztercebányai tisztújító közgyűlésen Mračnová három szavazattal szerzett többet, mint ellenfele, Rostislav Matoušek.- A szlovák jégkorong-válogatott holnap Olmützben, és szerdán Turócszentmártonban előkészületi mérkőzést játszik a világbajnok Csehország ellen. Ján Filc, a szlovák válogatott edzője három új játékost (Rastislav Pavlikovský, Radovan Somík és Richard Pavlikovský) hívott meg a keretbe.- A magyarországi vívóélet egykori és jelenlegi illusztris képviselői megdöbbenve nyilatkoztak a sportágukat alapjaiban megrendítő törökországi döntésről, amelynek értelmében lekerül az olimpiai programról a férfi kard-, valamint a női tőrcsapatok versenye.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?